Enduro Autosteady AS201A voor AL-KO chassis

€ 879,00
Op voorraad


verzending: Op werkdagen voor 11:00 besteld, zelfde dag verzonden

Afhalen: Ca. 2 werkdagen

8717809916624
Art. nr. EU008

    ICL bestellen? klik hier voor info

zitzak-actie-ikwilum.nl

Enduro Autosteady AS201A voor AL-KO chassis

Deze nieuwste generatie automatische uitdraaipoten set van Enduro is te combineren met het nieuwste EM505FL caravanmover systeem. Uiteraard hoeft u niet te beschikken over de EM505FL mover om deze poten aan te schaffen. De autosteady komt met zijn eigen besturingskast en afstandsbediening zodat u hem ten alletijden zelf kunt bedienen(let op u moet wel over een accu beschikken/aanschaffen). De afstandsbediening is draadloos en hierdoor bent u dus niet afhankelijk van de positie van de besturingskast. Uw caravan zal na activeren van het systeem in ongeveer 90 seconden stabiel staan. U kunt ervoor kiezen om doormiddel van een druk op de knop het systeem automatisch zijn werk te laten doen of u bedient de poten afzondelijk van elkaar.

Type chassis

Er zijn twee type van de autosteady. Er is een type welke geschikt is voor de AL-KO chassis en een type voor BPW chassis. De poten en besturingssysteem zijn gelijk aanelkaar, het is puur dat het deel wat aan het chassis komt anders van vorm is zodat het perfect past. Heeft u twijfels over het type chassis van uw caravan? Neem dan gerust contact met ons op om.


Waar rekening mee te houden

- Type chassis 

- u heeft een accu nodig

- max toelaatbaar gewicht caravan 2000kg


Leveringsomvang

- vier keer uitdraaisteunen

- 12Volt motoren

- Besturingskast

- afstandsbediening

- vier keer kunststof voet


Technische specificaties

 • Type: AS201A
 • Art.nr.: 91668
 • Toepassing: AL-KO
 • Aansluitspanning: 12V
 • Gemiddeld stroomverbruik: 12 Ampére
 • Maximaal stroomverbruik: 36 Ampére
 • Gewicht: ca. 34kg (excl. accu)
 • Totaalgewicht caravan: maximaal 2000kg
 • Materiaal: gegalvaniseerd staal

Montage

Uiteraard heeft u de mogelijkheid om de autosteady zelf te monteren. Doormiddel van de handleiding goed op te volgen zult u mits u een beetje handig bent de autosteady prima kunnen monteren. Echter weten wij wel uit ervaring dat een montage door een ervaren monteur voordelen heeft. Zo heeft de monteur het product al vaker gemonteerd en weet dan ook precies welk onderdeel op welke plek hoort. Hierdoor wordt de montage niet alleen vlot maar ook op de juiste manier gedaan.

Wat houd een montage bij Ikwilum in?
 • Wij gebruiken alleen materialen welke geadviseerd worden door de fabrikanten.
 • Altijd een nette afwerking van het geheel.
 • Bedrading word netjes in flexibele buis onder de caravan gemonteerd
 • Bedrading gaten in de bodem worden netjes afgedicht

Montage in onze werkplaats
Als u de montage door ons wilt laten uitvoeren, dan selecteert u bij aankoop van de autosteaddy -montage werkplaats-. Nadat u uw bestelling volledig heeft ingevoerd zullen wij spoedig contact met u opnemen om samen met u een geschikte montage datum uit te kiezen. Heeft u liever telefonisch contact voor het invoeren van uw bestelling? Uiteraard is dat geen enkel probleem. U belt ons op en samen kijken we naar een geschikte datum en voeren we de bestelling voor u in. 
Schrijf een waardering
Je oordeelt over:Enduro Autosteady AS201A voor AL-KO chassis
Jouw score

Webwinkel-keur


Mogen wij ons even voorstellen?

zonnepaneel-home-page