Truma

Truma

Zo goed als elke caravanner in Europa kent Truma. Sinds het bedrijf in 1949 door Philipp Kreis is opgericht, biedt Truma accessoires voor caravans en campers aan. In ruim 65 jaar ontwikkelde Truma zich tot een internationaal succesvol bedrijf, dat nog steeds door de eigenaars zelf wordt geleid.


Destijds is het allemaal begonnen met een gaslamp, die de oprichter zelf in de woonkamer heeft ontworpen en gebouwd. Vandaag de dag is Truma systeemleverancier van verwarmingen, airconditioningsystemen, warmwatertoestellen, movers en de gasinstallatie in de caravan. Sinds de introductie van het Truma iNet System wordt het onderling digitale verbinden van apparatuur ook in het dagelijkse kampeerleven de normale gang van zaken – en het zoeken naar innovatieve ideeën gaat dag in, dag uit verder. Daarbij heeft Truma veel plezier van het feit dat veel van de medewerkers zelf enthousiaste kampeerders zijn: ze ontwikkelen niet alleen producten, ze gebruiken ze ook zelf. En het zijn juist die inzet voor en identificatie met het bedrijf die het succes van Truma uitmaken.


CaravanMover by Truma

Nauwelijks aangekomen of de caravan staat al op de plaats – exact daar waar u hem wilt hebben. Met de beproefde movers voor caravans zet u uw caravan binnen enkele minuten zonder enige krachtsinspanning op de plaats. Zo snel is uw kampeervakantie nog nooit begonnen!

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Aflopend sorteren
per pagina