AL-KO

AL-KO

De AL-KO KOBER GROUP, in 1931 opgericht door Alois Kober als kleine bankwerkerij in de Beiers- Zwabische plaats Großkötz bij Günzburg, behoort vandaag de dag met de divisies "Gardentech", "Luchttechniek" en "Automotive" tot de wereldspelers onder de Duitse middenstanders. Naast de internationale verkoop van professionele tuingereedschap en bosbouwmaterieel is AL-KO als fabrikant van complexe ventilatie- en klimaatapparatuur met name voor de industriële markt actief. AL-KO is tevens toeleverancier van bekende Europese autofabrikanten. De AL-KO KOBER GROUP kan terugkijken op een 80-jarige bedrijfsgeschiedenis en staat intussen onder leiding van de derde generatie.

Merkidentiteit 

Het merk AL-KO wordt door de divisies van de AL-KO KOBER Group alsook door AL-KO Voertuigtechniek gebruikt. Tuingereedschap en producten van de divisie lucht- en klimaattechniek van de AL-KO KOBER Group dragen net als alle chassis- en onderstelcomponenten voor aanhangers, recreatievoertuigen en lichte utilitaire voertuigen van AL-KO Voertuigtechniek vol trots het merklogo AL-KO – QUALITY FOR LIFE.

CaravanMover AL-KO    

De mover van AL-KO is wat je van duitse kwaliteit mag verwachten. Een degelijke mover met een zeer fijne besturing. Bij de AL-KO Mammut mover word gebruik gemaakt van een joystick bediening waardoor je de caravan precies op de plek krijgt waar je hem wilt hebben. Met een AL-KO mover is kamperen nog leuker!

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Aflopend sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Aflopend sorteren