Onderdelen

CaravanMover onderdelen
Ook voor CaravanMover onderdelen van verschillende merken kunt u bij Ikwilum.nl terecht. Een mover is gebouwd om jaren mee te gaan, maar er kan uiteraard altijd iets stuk gaan. U kunt bij ons makkelijk per merk de onderdelen bekijken. Zit het onderdeel wat u zoekt er niet tussen? Mail ons dan een foto van het onderdeel wat u stuk heeft. Het kan uiteraard ook zijn dat u bijvoorbeeld uw afstandsbediening kwijt bent, bij twijfel neem u dan ook contact met ons op zodat u de juiste afstandsbediening besteld.

Kies het origineel
Bij reparatie van een mover is het belangrijk om originele producten te gebruiken. Bij reparatie met niet de juiste onderdelen kan het zijn dat andere delen van de mover hieronder lijden. Zorg ook dat als u bijvoorbeeld uw besturingskast van de mover stuk heeft dat u deze ook echt vervangt door een besturingskast welke bedoeld is voor uw type mover. Wij zien vaker dat een motor van de mover van binnen weg smelt doordat er een verkeerde besturingskast gebruikt is welke voor een ander type motor bedoeld is. Heeft u twijfels over welk type mover u heeft? Neem gerust contact met ons op om dit samen uit te zoeken.

Zelf repareren of laten repareren
Uiteraard zijn de onderdelen te bestellen via onze online shop zodat wij deze aan u verzenden. Sommige reparaties zijn simpel zelf te doen zoals bijvoorbeeld een nieuwe afstandsbediening synchroniseren. Maar er zijn uiteraard ook onderdelen welke wat kennis van de mover vragen en ook de juiste gereedschappen. Mocht u een reparatie door ons willen laten uitvoeren dan is dit mogelijk bij onze werkplaats te Zwijndrecht(NL). Uiteraard moet er wel van te voren een afspraak gemaakt worden voor reparatie, dit kunt u het beste telefonisch met ons doen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 59

Aflopend sorteren
per pagina