Xenteq Omvormers

Xenteq

Al sinds de oprichting in 1985 is Xenteq bezig met het produceren, importeren en ontwikkelen van producten op gebied van mobiele energie techniek, ookwel accustroomverzorgingstechniek genoemd. Xenteq's assortiment omvat apparatuur welke nodig zijn om tot een compleet accusysteem te komen waar men optimaal gebruik van kan maken: acculaders, dc-dc omvormers, dc-ac inverters enz. Werken met deze producten is gekscherend gezegd echt een passie voor Xenteq geworden. Dit wil Xenteq dan ook graag uitdragen naar hun klanten.

Xenteq Omvormers

Xenteq omvormers zijn makkelijk te herkennen aan de huisstijl zoals kleuren en vorm van het product. De omvormers zijn in vele verschillende wattages te verkrijgen. Vanaf 300W t/m 3000W. Zo kunt u als gebruiker een omvormer kiezen welke het dichts bij uw wensen ligt. Om te bepalen welke u nodig heeft is het handig om de Wattages van de apparaten welke u wilt gebruiken op te tellen. Na het optellen komt u uit op uw verbruik, wij vinden het wel verstandig om hier wat marge in te houden zodat u zeker weten genoeg heeft. De DC-AC omvormers zijn allen zuivere sinus en zo haalt u dus het meeste uit het product. 

Prijs kwaliteit verhouding

Prijs kwaliteit verhouding is bij de Omvormers van Xenteq prima in orde. Prijzen zijn zeer scherp en door de brede keus aan Wattages hoeft u ook niet gelijk de duurste te kopen. De kwaliteit is wat je van een Xenteq product mag verwachten, robuuste casing en zeer gebruiksvriendelijk. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Aflopend sorteren
per pagina