Zonnepanelen NDS

NDS ZONNEPANELEN: ALTIJD VERZEKERD VAN SCHONE STROOM ONDERWEG

Een zonnepaneel vormt de ideale oplossing om de stroomvoorziening op de camper, boot of caravan op duurzame wijze te regelen. De innovatieve zonnepanelen van NDS garanderen een zeer hoge opbrengst in schone energie. Deze krachtige hoogwaardige systemen zijn vervaardigd volgens de laatste innovaties en bieden een optimaal energiebeheer op al uw reizen.

Een zonnepaneel is een investering dat vrijheid geeft

Het gebruik van zonne-energie biedt ook uitkomst als netstroom niet aanwezig is op uw bestemming. Een zonnepaneel is dan ook een prima extra aanvulling op de normale stroomlevering. Zo kunt u langere tijd onderweg zijn en bent u overal verzekerd van gratis stroom. De zonnepanelen kunnen gekoppeld worden aan diverse soorten accu’s. Kies daarvoor dan wel juiste acculader, omvormer en laadregelaar, zoals de Suncontrol van NDS.

NDS heeft een uitgebreid pallet van zonnepanelen in het assortiment. Een uitgebreide uitleg per paneel vindt u op de onderliggende productpagina’s

DE HOOGSTE KWALITEIT ZONNEPANELEN:

Belangrijk om te vermelden is wel het feit dat NDS zonnepanelen niet standaard geïmporteerde panelen zijn met een merksticker erop, zoals meestal in de markt te vinden is. Voor NDS zonnepanelen worden enkel de hoogste kwaliteit cellen gebruikt, zodat u ook op lange termijn gegarandeerd bent van de werking van de panelen. Daarnaast is het design met de ingebouwde montagesteunen erg efficiënt en zorgt ervoor dat een zonnepaneel zeer makkelijk en snel te monteren is.

Alle zonnepanelen van NDS zijn uiteraard daglichtpanelen, wat betekent dat ze ook al met weinig zonlicht stroom produceren.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 61

Aflopend sorteren
per pagina