Xenteq

Xenteq

Al sinds de oprichting in 1985 is Xenteq bezig met het produceren, importeren en ontwikkelen van producten op gebied van mobiele energie techniek, ookwel accustroomverzorgingstechniek genoemd. Xenteq's assortiment omvat apparatuur welke nodig zijn om tot een compleet accusysteem te komen waar men optimaal gebruik van kan maken: acculaders, dc-dc omvormers, dc-ac inverters enz. Werken met deze producten is gekscherend gezegd echt een passie voor Xenteq geworden. Dit wil Xenteq dan ook graag uitdragen naar hun klanten.

Xenteq acculaders

De Xenteq acculaders zijn het meest bekend van hun Lbc serie. De Lbc serie wordt veelal door de consument gebruikt in bijvoorbeeld de caravan, camper en om thuis een accu op te laden. De 500 S serie is de meest recente versie en beschikt over een kwalitatief hoogwaardige casing, en makkelijk te bedienen accu instellingen. De 500 serie heeft ook een XTR type deze is regenwaterdicht, stofdicht en schokbestendig. De XTR is IP 66. De 500 serie is er in zowel 12Volt als 24Volt te verkrijgen.

De Acculaders van Xenteq hebben ook versies welke meer gericht zijn op de professionele markt. Zo zijn de Pro max en Tbc versies in vele verschillende type te verkrijgen. Zo is de Pro max zelfs te verkrijgen tot een laadstroom van 100Amp!

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Aflopend sorteren
per pagina