klanten ervaring

Ervaringen van klanten

Hieronder zijn ervaringen van klanten met ons bedrijf te vinden. Wij hechten veel waarde aan wat klanten van ons vinden. Wij vinden het dan ook altijd erg prettig als een klant via Webwinkelkeur of per email ons zijn ervaring deelt.

 

Beoordeeld met 9.6 / 10 - Gebaseerd op 86 Beoordelingen

Rijsdijk beoordeelde op 2019-09-09

Bestelling keurig volgens afspraak geleverd. Goede communicatie


Van Dijkhuizen beoordeelde op 2019-09-08

Goed telefonisch contact. Goed geholpen met ons probleem dat de afstandsbediening van de mover kapot was. Dit terwijl wij niet eerder klant waren van Ikwilum.
Keurig alles per mail bevestigd.
Ik ben heel erg tevreden over dit bedrijf.


Luijendijk beoordeelde op 2019-09-03

Snel geleverd


Hogeweg beoordeelde op 2019-08-23

Bijzonder goede communicatie over afwikkeling bestelling met twee leveringen vanwege ADR regelgeving!


Van der Zwet beoordeelde op 2019-08-23

Super kundig en zeer klantvriedelijk. 


Jelmer beoordeelde op 2019-08-16

Snelle en correcte levering.


Alex beoordeelde op 2019-08-15

Prima service, volgende dag geleverd, en houden zich ook aan de laagste prijs afspraak


padding beoordeelde op 2019-08-15

snel geleverd en heel gemakkelijk aan te sluiten.


Hobers beoordeelde op 2019-08-15

Vriendelijke bediening


Stegink beoordeelde op 2019-08-15

Zeer adequaat en vriendelijk geholpen door Sebastiaan, ik ga hier zeker vaker bestellen voor mijn kampeerbenodigdheden. 


Mostert beoordeelde op 2019-07-30

Ik had snel een koelbox nodig en Ikwilum kon mij daar aan helpen. Goede uitleg gehad om de juiste keus te kunnen maken. Duidelijk verstand van zaken. Ook gelijk nog wat vragen gesteld over andere producten en ook daarin kreeg ik een helder en eerlijk advies. Ik ga hier vaker shoppen voor mijn caravanspullen. 


Barendrecht beoordeelde op 2019-07-20

Prima service .
Uitleg vooraf en na de montage van de mover ook zeer goed .
En natuurlijk de zeer gewilde zitzak , dat gaf de doorslag ;) 


Den Boer beoordeelde op 2019-07-20

Zoals het hoort.


Meijndert beoordeelde op 2019-07-19

snelle en nette levering 


Knoop beoordeelde op 2019-07-19

Keurige benandeling en een goede montage van het zonnepaneel op het dak van onze camper bus. En een prima monteur.


Mohlman beoordeelde op 2019-07-13

Snelle, goed verpakte levering! ;-) 


Ruygrok van derwerven beoordeelde op 2019-07-13

Dacht. Bestel m voor het weekend ja hoor twee pakjes een post nl ander transmission netjes vrijdag middag bezorgd


Boks beoordeelde op 2019-07-11

Geweldige service en snelle levering, gewoon goed!


Westhoeve beoordeelde op 2019-07-06

Ik ben op zeer vakkundige wijze geadviseerd over de aanschaf van een accu voor een mover.
Bij het ophalen is alles netjes uitgelegd wat er allemaal in de door zat en hoe ik de accu het beste kon aansluiten.

SUPER service 


Duncan beoordeelde op 2019-07-05

Snelle service en een goed advies 


Monteau beoordeelde op 2019-06-26

Prima uitleg en een nette en goede montage.


de jong beoordeelde op 2019-06-21

Mover laten plaatsen bij dit bedrijf.
Keurig gedaan en goede uitleg gehad over de werking van de mover. Ik beveel dit bedrijf aan!!


Van Dijk beoordeelde op 2019-06-20

Erg tevreden! Heb de x10 besteld met de gratis zitzak en extra accuklemmen. Snelle levering en zelfs een extra email met daarin de melding dat de accu apart van de zitzak en de accuklemmen aangeleverd gingen worden.


Gunter beoordeelde op 2019-06-19

Alles top snelle levering en werkt prima super 


Wietze beoordeelde op 2019-06-19

Snelle levering en vervolgens telefonische vragen correct beantwoord.


van Bruggen beoordeelde op 2019-06-18

Uitermate goed en professioneel geholpen bij plaatsen zonnepaneel etc.
Uitstekende productkennis en dito advies. Absolute aanrader. 


Vos beoordeelde op 2019-06-14

Heel goed geholpen. Bij vragen worden direct beantwoord. 


Buitendijk beoordeelde op 2019-06-12

Een aantal maal gebeld voor advies en zeer goed geholpen. De afhandeling van de bestelling is zeer vlot verlopen.

Zeker tevreden over het advies en levering, een aanrader.

Nu alleen de mover nog monteren en dan weet ik of de Enduro EN505FL ons gaat bevallen.

Groet, R. Buitendijk


van Laar beoordeelde op 2019-06-11

Prima


Hoogland beoordeelde op 2019-06-04

Top bedrijf, Wij hadden de afstandsbediening van de caravan mover per abuis na het aankoppelen op de dissrl laten liggen. Paniek alom, want we waten net aan onze 1e dag pensioen begonnen en staan na 2 weken op een Nederlandse camping in de steigers om naar Frankrijk te vertrekken en verder. Een telefoontje naar Ikwillum.nl en ze hebben alles geregeld, 2,5 dag later, waar ook de Hemelvaartsdag nog tussen zat, hadden wij onze nieuwe afstandsbediening, en dat was een klusje voor ze, want er bleek op dat moment nog maar 1 exemplaar in Nederland te zijn. Ze hebben die gevonden. Top bedrijf.
Cor en Roelie Hoogland 


Smit beoordeelde op 2019-06-02

een heel goede nazorg top door het team van ikwilum 


handels beoordeelde op 2019-05-29

Alles naar wens ontvangen zeer goed en veilig verpakt (accu) en deugdelijk bezorgd.prima service,prijs iets hoger dan andere bedrijven maar waarschijnlijke oorzaak een verschil in kwaliteit !


Boterhoek beoordeelde op 2019-05-29

Artikel besteld en vlot in huis ,werd goed aangegeven wanneer je het pakket kon verwachten .
Dik tevreden .


Baeyens beoordeelde op 2019-05-29

Correct en snel geleverd


van Ekris beoordeelde op 2019-05-27

Lithium accu gekocht. goede service en Informatie vooraf. Vriendelijke chat.


Poeth beoordeelde op 2019-05-27

Goede voorlichting en deskundig advies. Afspraken goed na gekomen.


Siebenlist beoordeelde op 2019-05-23

Snel geleverd een top product


Oomen beoordeelde op 2019-05-17

snelle levering ,netjes verpakt mooi spul


van de Vuurst beoordeelde op 2019-05-16

Goed te woord gestaan, en alles duidelijk uitgelegd.
En snelle levering 


Kappert beoordeelde op 2019-05-16

Snelle levering. Goede communicatie via mail. Top product.


marcel Oldenkortte beoordeelde op 2019-05-15

Even een misverstand omdat ik zelf niet goed de mail had gelezen.
Super levering


Parlevliet beoordeelde op 2019-05-14

Dit betrof een afspraak voor het installeren van een zonnepaneel.
Goed advies en werkzaamheden zijn volgens gemaakte afspraken uitgevoerd.

 

Kruk beoordeelde op 2019-05-13

Goed op de hoogte gehouden met het traject van verzending.

 

Boelman beoordeelde op 2019-05-10

Prijs goed, levering snel en correct

 

den ouden beoordeelde op 2019-05-09

Via de chat goed geholpen bij het bestellen . Hele snelle levering. De goedkoopste van allemaal
De vragen die ik had tijdens mijn bestelling werden naar waarheid beantwoord. De volgende keer zal ik zeker weer bij ikwilum bestellen. 

 

Meijer beoordeelde op 2019-05-09

Initieel aan de bestelling goed telefonisch advies gekregen over het plaatsen, het gebruiksgemak en bovenal de berekening van de capaciteit/opbrengt, waartoe ik tot het bestellen ben overgegaan.
Door miscommunicatie met de toeleverancier zijn andere Zonnepanelen opgestuurd, waartoe deze niet op het dak van de camper passen. Dit was binnen een dag geregeld de nieuwe panelen worden opgestuurd en een passende manier aangegeven om de (oude) Zonnepanelen te retourneren.

 

J.D. Meeuwsen beoordeelde op 2019-05-09

Gistermiddag besteld en vanmorgen om half tien was het in huis. Top

 

Jacobs beoordeelde op 2019-05-09

Snelle levering en een top product

 

Kohn beoordeelde op 2019-05-09

Prima bedrijf levert goed en weet waar ze het over hebben

 

Van Gansen beoordeelde op 2019-05-03

Zeer goed geholpen en tevreden over de service alles prima

 

Suwijn beoordeelde op 2019-05-02

XC 3 lader besteld en na overleg bestelling zonder problemen en (en kosten) geannuleerd. Later uitgebreid advies gehad van Sebastiaan en vervolgens opnieuw besteld. Snel afgeleverd. Zeer tevreden dus!

 

Den Houter beoordeelde op 2019-05-02

Zeer correcte en fijne behandeling
Zeer goede service

 

Kap beoordeelde op 2019-05-02

Was mooi op tijd binnen. Hebben een paar keer gebeld maar niemand neemt op dat is wel een min punt.


Reactie van Ikwilum.nl:

Beste heer/mevrouw Kap,
Het kan inderdaad wanneer u op 1-5 of 2-5 gebeld heeft at wij niet opnamen, wij waren op deze twee dagen gesloten. Mocht u uw vragen nog niet beantwoord hebben dan zijn wij weer volledig bereikbaar.

Ikwilum.nl

 

Roelfsema beoordeelde op 2019-05-02

Bestelling was snel gemaakt en levering was de volgende dag. Of het product goed is weet ik nog niet. de tijd zal het leren.

 

Wouters beoordeelde op 2019-04-17

Heelaccuraat en vriendelijk

 

Maurice beoordeelde op 2019-04-15

Snelle reactie op vraag en als extra een foto om te laten zien hoe de montage er uit kan zien.

 

Van Driel beoordeelde op 2019-04-15

Doen wat ze beloven en het zonnepaneel is op mijn camper heel netjes geïnstalleerd.

 

Egberts beoordeelde op 2019-04-15

Duidelijke website, snelle levering en correcte communicatie bij vertraging van levering.

 

Jacobs beoordeelde op 2019-04-04

Heb online een accu voor de mover van de caravan besteld. Bestelling 1 dag later geleverd. Alles perfect gegaan.

 

Rolee beoordeelde op 2019-04-03

Snelle en goede levering van het produkt. Vragen konden worden gesteld via chat, erg handig, direct antwoord. Kortom, goede service, betrouwbaar en zeer netjes bedrijf. Zeer tevreden

 

Vosman beoordeelde op 2019-04-03

Snelle levering

 

Koek beoordeelde op 2019-04-03

Snelle levering. ik had nog enkele vragen. Deze werden binnen een dag beantwoord.

 

Bolink beoordeelde op 2019-03-19

Snelle en goede service! Ik heb een accu (X20) besteld. Levering dag vertraging door fabriek (rechtstreekse verzending), werd goed op geanticipeerd door ikwilum.nl
Kortom: goede zaak!

 

Dijk beoordeelde op 2019-03-14

Bij vragen staan ze je vriendelijk en goed te woord met duidelijke antwoorden en de bestelling ging snel en bezorging ook, tot nu toe een aanrader.

 

sjaardema beoordeelde op 2019-02-22

prima transactie

 


Pasveer beoordeelde op 2019-01-16

Heel tevreden, gekregen wat ik besteld heb
Tevens snelle levering, prima

 

D.Wyffels beoordeelde op 2019-01-16

De service ging veel verder dan een bestelling afhandelen. Het ging over een vrij complex electrisch systeem. De leverancier heeft info ingezameld bij de constructeur en samen zijn we tot de perfect oplossing gekomen. Top !!

 

Jeep beoordeelde op 2018-11-29

Eerst had ik per chatsessie een sluitend antwoord op mijn vragen gekregen.
Toen het produkt gekocht en in het filiaal afgehaald.
Daar ben ik allervriendelijkst en deskundig geholpen.

 

den Houter beoordeelde op 2018-11-20

Zeer vakkundig efficiënt geholpen
Aardige mensen niets was te veel en afspraken goed nagekomen.

 


Ploeger beoordeelde op 2018-10-25

Product opgehaald, uitstekende behandeling

 


Van den Munckhof beoordeelde op 2018-10-02

Als je de bestelling wilt afhalen ben je niet zomaar weg. Alles wordt eerst netjes nagekeken en men. neemt de moeite om uitleg te geven. Kortom betrouwbaar en prima adres om je bestelling te plaatsen

Nijhuis beoordeelde op 2018-08-31Gewoon zoals je verwacht. Leuk innovatief product.

 

Jongeneel beoordeelde op 2018-08-31

Heel correct geholpen. Vriendelijke bediening. Ben heel tevreden

 


De Waal beoordeelde op 2018-08-31

Vragen duidelijk beantwoord en levering volgens afspraak.

 

 

De Vries beoordeelde op 2018-08-10

Vriendelijk en kundig te woord gestaan. Lekker duidelijke site en bestelling vlot verlopen. Ik ga hier vaker spulletjes voor mijn caravan kopen!

 

 

Gerritsen beoordeelde op 2018-08-03

Zeer deskundig en behulpzaam.
Levering pakket door bezorger was wat slordig. Ik was net niet thuis toen de bezorger kwam Pakket van 1500 euro zet je niet achter in de tuin met een krabbeltje op een stukje papier


Reactie van Ikwilum.nl:

Geachte heer/mevrouw Gerritsen,

Allereerst hartelijk dank voor uw reactie. Goed om te horen dat u tevreden bent over ons, alleen erg jammer van de bezorger. Wij zullen zeker een bericht hiervoor versturen aan de bezorgdienst. Wij wensen u verder veel plezier met uw producten. 

Met vriendelijke groet,

Team Ikwilum.nl

Ikwilum.nl

De Roodt beoordeelde op 2018-07-27

Snel en goed ingepakt (had wel iets minder gemogen) wel in vergelijk met andere wel wat duurder.

 

 

De Wilde beoordeelde op 2018-07-21

Goede service en snelle levering !
Heel tevreden !

 

 

Schuit beoordeelde op 2018-06-29

Prima. Goede prijs kwaliteit verhouding en levering op tijd.

 

 

Hendriksz beoordeelde op 2018-06-29

Snelle levering tegen een gunstige prijs.

 

 

Wolters beoordeelde op 2018-06-22

Komt na wat is afgesproken en geeft een goed advies, wat ook nog eens voordeliger is.

 

 

Lelieveld beoordeelde op 2018-06-09

Zeer snel vragen beantwoord. Goede uitleg en keurige bediening.

 

 

de Graaff beoordeelde op 2018-06-08

prima snelle voorlichting per telefoon en e-mail, vlotte levering. het was een zonnepaneel voor op het dak van mijn camper, ze hebben uitgerekend hoeveel vermogen ik nodig heb, en niet de duurste aangepraat zoals hun concurrent. Veel vertrouwen.

 

 

Van den Broek beoordeelde op 2018-06-02

Snelle service !

 

Wehrmeijer beoordeelde op 2018-05-25 

Goed product, plezierig contact, goede ondersteuning. Product kon worden afgehaald.

 

Zijlvaart beoordeelde op 2018-05-11 

Prima product en goede uitleg over t gebruik!