NDS Omvormers

NDS IS DÉ SPECIALIST IN ENERGIEBEHEER VOOR UW RECREATIEVOERTUIG.

NDS is een Italiaans bedrijf dat geavanceerde accu’s, zonnepanelen, omvormers,laders en andere energie voorzieningen fabriceert voor onder andere campers, caravans, boten, hoogwerkers en andere speciale voertuigen. De onderneming werd 40 jaar geleden opgericht door de broers Di Sabatino die hun passie voor het opslaan van energie succesvol wisten te combineren met kwaliteit, professionaliteit, deskundigheid en innovatie. Het merk staat dan ook garant voor excellente hoogwaardige producten die altijd volledig voldoen aan geldende normen en markteisen.

NDS Omvormers

Op zoek naar een omvormer (inverter) die de beste prestaties biedt? Smart-in omvormers zijn professionele inverters van hoge kwaliteit die efficiënt en veilig kunnen worden ingezet voor de omvorming van 12V naar 230V in uw caravan, camper of boot. U kunt kiezen uit twee series: gemodificeerde sinus omvormers en zuivere sinus omvormers. Ieder type is verkrijgbaar met verschillend continu vermogen.

Zuivere sinus of gemodifiseerde?

De prestaties van de smart-in zijn van professioneel niveau. Aansluitpunten voor bekabeling zijn direct geïntegreerd in het geheel waardoor er nauwelijks sprake is van spanningsverlies in de connectie. Ook ligt het zelf-verbruik een stuk lager dan bij traditionele omvormers.

Gemodiceerde golf smart-in SM serie 400W, 600W,1000W en1500W.
Dit type omvormer is geschikt voor onder andere TV’s, computers en batterij opladers

Zuiver sinus smart-in SP serie 400W, 600W,1000W, 1500W, 1500-24W en 2000W.
Dit type wordt aangeraden voor algemeen gebruik in caravans, campers en boten en wordt vooral ingezet voor apparaten die aangesloten dienen te worden op een zuiver sinus voltage, zoals koelkasten, computers, Hi-Fi’s, dimlichten en air conditioning systemen.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Aflopend sorteren
per pagina