Enduro

Enduro® technology is één van de 5 merken van Tradekar Benelux BV. Naast de rangeersystemen van Enduro®, ontwikkelt Tradekar ook fietsendragers voor de merken Spinder bike carriers en Pro-User® bike carriers, caravan- en auto-accessoires voor Pro-User® electronics en beschermhoezen voor Cover It.

Eind 2005 is Tradekar begonnen met de ontwikkeling van een caravan rangeersysteem. 2 jaar later werd het eerste Enduro® rangeersysteem op de markt gebracht. Op dat moment was een rangeersysteem alleen nog maar beschikbaar voor een select gezelschap caravanners. Mede door de komst van Enduro® technology is de markt opengebroken en is een rangeersysteem bijna gemeengoed voor de caravanner geworden.

Alle Enduro® technology producten worden door Tradekar in samenwerking met hun Duitse partner, EAL GmbH, ontwikkeld. Hierdoor kunnen ze de goede kwaliteit combineren met een scherpe prijs. Mede dankzij het succes en het continue groeiende marktaandeel hebben ze in april 2012 een nieuwe fabriek geopend waar voorlopig genoeg ruimte is om te groeien en nieuwe producten te ontwikkelen. Deze fabriek is voorzien van de modernste productiefaciliteiten. Alle Enduro® volautomatische rangeersystemen, halfautomatische rangeersystemen en accessoires zijn eigen ontwikkelingen waarbij ze op meerdere (deel)producten ook Europese patenten hebben.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Aflopend sorteren
per pagina