AL-KO UP4 elektronische uitdraaisteunenset

€ 1.249,00
Op voorraad


Afhalen: 4-5 werkdagen

verzending: 4-5 werkdagen

Art. nr. AK023

    ICL bestellen? klik hier voor info

zitzak-actie-ikwilum.nl

AL-KO UP4 elektronische uitdraaisteunenset 

AL-KO's nieuwe UP4-afsteunsysteem biedt nu nog meer comfort voor caravankampeerders: met behulp van een afstandsbediening kunnen de steunen vlot en eenvoudig elektrisch worden uit- en ingedraaid, zodat omslachtig gedoe met de handslinger voortaan tot het verleden behoort. Met een extra gewicht van slechts 17,7 kg ten opzichte van vier gewone AL-KO Premium-steunen met Big Foot-steunvoet is het UP4-systeem bovendien een van de lichtste systemen op de markt. 

Dankzij de hoogwaardige Premium-steunen voorzien van AL-KO Big Foot-steunvoeten kan de caravan in elk terrein stevig en stabiel op zijn plek worden gezet. Het systeem is ook geschikt voor grotere caravans met een toegestaan totaalgewicht tot 2,5 ton: speciaal daarvoor worden robuuste verstevigingsplaten meegeleverd. De elektrisch bediende steunen zijn probleemloos achteraf te monteren en nemen nauwelijks extra ruimte in. In noodgevallen, bijvoorbeeld wanneer de accu leeg is, kunnen de steunen ook handmatig worden bediend.

Alle voordelen van het AL-KO UP4-systeem op een rij:

  • Sneller klaar: het uitdraaien van de steunen gaat een stuk sneller dan bij gebruik van een handslinger. Zo kan de vakantie eerder beginnen.
  • Minder omslachtig: de steunen kunnen eenvoudig met de afstandsbediening worden uitgedraaid, afgesteld en ingedraaid. Bukken of met de knieën op de grond onder de caravan naar het aansluitzeskant voor de slinger zoeken, is niet meer nodig.
  • Stabiele stand: de afstandsbediening maakt het handmatig waterpas zetten een stuk eenvoudiger. De standaard onder de hoogwaardige steunen gemonteerde Big Foot-steunvoeten voorkomen wegzakken of wegglijden van de steunen op een zachte of oneffen ondergrond.
  • Aanvullende diefstalbeveiliging: handmatig indraaien van de steunen is alleen mogelijk met een speciale adapter voor het spindeluiteinde.


Montage

Uiteraard heeft u de mogelijkheid om de Up4 zelf te monteren. Doormiddel van de handleiding goed op te volgen zult u mits u een beetje handig bent de UP4 prima kunnen monteren. Echter weten wij wel uit ervaring dat een montage door een ervaren monteur voordelen heeft. Zo heeft de monteur het product al vaker gemonteerd en weet dan ook precies welk onderdeel op welke plek hoort. Hierdoor wordt de montage niet alleen vlot maar ook op de juiste manier gedaan.


Wat houd een montage bij Ikwilum in?
  • Wij gebruiken alleen materialen welke geadviseerd worden door de fabrikanten.
  • Altijd een nette afwerking van het geheel.
  • Bedrading word netjes in flexibele buis onder de caravan gemonteerd
  • Bedrading gaten in de bodem worden netjes afgedicht

Montage in onze werkplaats
Als u de montage door ons wilt laten uitvoeren, dan selecteert u bij aankoop van de UP4-montage werkplaats-. Nadat u uw bestelling volledig heeft ingevoerd zullen wij spoedig contact met u opnemen om samen met u een geschikte montage datum uit te kiezen. Heeft u liever telefonisch contact voor het invoeren van uw bestelling? Uiteraard is dat geen enkel probleem. U belt ons op en samen kijken we naar een geschikte datum en voeren we de bestelling voor u in. 


Schrijf een waardering
Je oordeelt over:AL-KO UP4 elektronische uitdraaisteunenset
Jouw score

Webwinkel-keur


Mogen wij ons even voorstellen?

zonnepaneel-home-page