Reich Mobility Power Pack (MPP) 8,8 Ah / 2,2 kg lithium accu voor de CaravanMover

€ 390,00
Op voorraad


Afhalen: Op werkdagen tussen 9:00 & 17:00

verzending: Ca. 2 werkdagen

4037911260045
Art. nr. RH001

    ICL bestellen? klik hier voor info

zitzak-actie-ikwilum.nl

Mobility-Power-Pack

Mobility-Power-Pack is het lichtgewicht energie-alternatief voor de tot op heden gebruikte lood-zuur batterijopladercombinaties -met name in combinatie met rangeerhulpen. Bij de oude lood-zuur-batterijen wordt onderscheid gemaakt tussen natte-, gel- en AGM-accu’s. Ze hebben allemaal het extreem hoge gewicht door het gebruikte lood. Zo weegt een dergelijke 75 Ah-batterij ca. 25 kg. In de afgelopen jaren werden deze batterijen ook steeds meer in caravans gebruikt. Aan de ene kant wordt hiermee een bepaalde onafhankelijkheid van het stroomnet bereikt, aan de andere kant is dit een belangrijke voorwaarde bij gebruik van de steeds populairder wordende rangeerhulpen. 

De basisvereiste voor de ontwikkeling van het Mobility-Power-Pack was de integratie van stroomvoorziening en oplaad-technologie - evenals de volledige vervanging van de zware lood-zuur-batterijen, bij toepassingen die gedurende korte tijd een grote stroomsterkte vragen. Daarnaast bevat de MPP ook een oplader, die bij de oude batterijen ook nog eens een extra gewicht van ca. 1 kg op kan leveren. Het Mobility-Power-Pack vervangt nu een 75 Ah-batterij met oplader, bijv. voor de bediening van een rangeerhulp, compleet en dat met een totaalgewicht van slechts ca. 2,0 kg. In de praktijk is hierdoor mogelijk dat het Mobility-Power_Pack, afhankelijk van de situatie, een caravan van 1.500 kg ongeveer 15 minuten kan laten rangeren.

De Reich MPP is alleen geschikt voor gebruik bij een caravanmover, mocht u naast uw caravanmover ook andere 12volt producten wilt gebruiken adviseren wij een ander merk/type lithium accu te nemen. Dit omdat deze accu slechts 8,8 Ah capaciteit heeft en bij ongeveer 10 min minimaal verbruik schakelt deze accu zichzelf uit.

 Meer weten over de leveringsomvang? Bekijk onze unbox.

Technische gegevens:

Batterijtype: Li-ion, LiFeP04

Capaciteit: 8,8 Ah

Opgeslagen energie: 113 Wh

Uitgangsspanning: 12 V nominaal (14,4 max.)

Continue belasting: 80 A

Aansluitmogelijkheid: Zonnepaneel, brandstofcel tot 3 A

voeding 230 V 1 A = geen extra regelaar voor de oplader nodig

beveiligingsfuncties tegen overladen, volledige ontlading

overspanning, inclusief kortsluiting

Temperatuurbereik opslag: -20 °C tot 40 °C

Bedrijfstemperatuurbereik -10 °C tot 50 °C

Gewicht: 2,2 kg

Afmetingen: 192 x 181 x 109 mm

2.000 laadcycli

Schrijf een waardering
Je oordeelt over:Reich Mobility Power Pack (MPP) 8,8 Ah / 2,2 kg lithium accu voor de CaravanMover
Jouw score


Mogen wij ons even voorstellen?

zonnepaneel-home-page