Xenteq PurePower zuivere sinus omvormer PPI 1500-212CP 1500W Nieuw model met app functie!

€ 354,00
Op voorraad


verzending: op Werkdagen Voor 16:00 Besteld, Zelfde Dag Verzonden

Afhalen: Op werkdagen tussen 9:00 & 16:00

8718247113262
Art. nr. EP062

    ICL bestellen? klik hier voor info

Xenteq PurePower zuivere sinus omvormer PPI 1500-212CP 1500W nieuw model met app functie!

Altijd 230VAC

Gebruik blijven maken van de apparatuur waar normaal gesproken een netspanning voor nodig is. Dat is het voordeel van deze DC-AC inverters. Sluit de inverter aan op de accu en er is direct overal 230VAC ter beschikking. De inverters uit de PurePower serie zijn uitermate geschikt voor particulier gebruik, zoals in campers, caravans en boten. Zo heeft men de gemakken van thuis ook onderweg tot beschikking. Maar deze serie is ook prima op zijn plek in een professionele toepassing. Zo hoeft het geen belemmering meer te zijn als er op de (mobile) werkplek geen netspanning aanwezig is. Deze kan zelf gecreëerd worden! Maak het werken makkelijker en breid de mogelijkheden en werkzaamheden uit.

Zuivere sinus
Alleen bij een inverter met een zuivere sinus uitgang kan gegarandeerd worden dat alle apparatuur werkt. De uitgang van de PurePower serie blijft bij elke belasting van stabiele kwaliteit.

Vermogen
Het vermogen van 230VAC apparatuur is zeer divers. De lader van de telefoon verbruikt nou eenmaal vele malen minder dan bijvoorbeeld een airco. Daarom zijn er verschillende modellen leverbaar, van 300Watt t/m 3000Watt. Zo is er voor nagenoeg elke toepassing wel een oplossing. De Pure Power 1500-212 is een 12V-230V omvormer met een vermogen van 1500 Watt.

TIP
Bij inverters is het altijd zeer belangrijk om goed na te gaan wat de aan te sluiten apparatuur werkelijk aan vermogen vraagt (het opgenomen vermogen en wat de (opstart) pieken zijn. Als u meerdere apparaten gelijktijdig aan wilt zetten, tel dan de vermogens bij elkaar op. Kies aan de hand hiervan het juiste model.

App uitlezing en instellingen
De 'Plus' modellen beschikken over de mogelijkheid om via de app uitgelezen te worden. Zo kan het geleverde vermogen, de ingangsspanning etc uitlezen worden, maar ook zal een eventuele foutwaarschuwing verschijnen in het dashboard. Verdere zeer praktische functionaliteit is dat via de app bepaalde instellingen gewijzigd kunnen worden. Zoals bijvoorbeeld het afschakelniveau voor onderspanning en de bijbehorende voor- waarschuwingsalarm.

App  omschrijving
Praktische app waarmee de functionaliteit van de PurePowerPlus inverter verder uit te breiden is. Zo is in het dashboard de realtime status informatie uit te lezen, zoals het geleverde vermogen, de ingangspanning en eventuele (fout)meldingen. 

Tevens kunnen via de app bepaalde fabrieksettings gepersonaliseerd worden zoals:
- niveau onderspanningsalarm 
- niveau onderspanningsbeveiliging
- niveau overspanningsbeveiliging
- zoemer aan/uit
- sleepmode
- ventilator aansturing

Voorbeeld app

app-xenteq

Bekijk in onderstaand filmpje beelden van de Xenteq app

Type:

PPI 1500-212CP

Ingang(nom.)

12Vdc

Uitgang 

230Vac

Vermogen(continu)

1500Watt

Vermogen(piek)

3000Watt

Afmeting(lxbxh)

31x23,5x10,9cm

Gewicht

5,2kg

Montage door Ikwilum.nl

Wilt u de omvormer door ons laten plaatsen? Dat kan uiteraard, neemt u dan telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken. Plaatsing van de omvormer vind plaats in onze werkplaats te Zwijndrecht(NL). 

Schrijf een waardering
Je oordeelt over:Xenteq PurePower zuivere sinus omvormer PPI 1500-212CP 1500W Nieuw model met app functie!
Jouw score

Webwinkel-keur


Mogen wij ons even voorstellen?

zonnepaneel-home-page