Xenteq accubewaker SBP 200-12/24

€ 109,00
Op voorraad


verzending: Op Dinsdag & Donderdag

Afhalen: Ca. 2 werkdagen

Art. nr. EP099

    ICL bestellen? klik hier voor info

zitzak-actie-ikwilum.nl

Xenteq accubewaker SBP 200-12/24

Zorg ervoor dat u niet meer met een lege accu komt te staan. Met deze veelzijdige accubewaker zorgt u voor optimale bescherming van de accu. De accubewaker is instelbaar op verschillende afschakel voltages en hierdoor breed inzetbaar. Bij 12Volt is hij te gebruiken tot een max stroom van 200Amp bij 24Volt is dit max 100Amp. 

Waarom een accubewaker?

Accu’s die regelmatig te diep ontladen worden hebben een kortere levensduur. Door de diepere ontlading vindt er een sulfatering plaats, die uiteindelijk ervoor zorgt dat de accu vroegtijdig stuk zal gaan. Bij een startaccu kunnen startproblemen ontstaan als het spanningsniveau te laag is. Deze accubewaker is de perfecte oplossing om deze problemen tegen te gaan. De accubewaker schakelt namelijk automatisch de stroomtoevoer naar de verbruiker(s) af als de accu op een te laag spanningsniveau raakt. De stroomtoevoer wordt automatisch weer hersteld als de accu weer een bepaald spanningsniveau heeft bereikt.

Pre-warning

Bovendien heeft deze accubewaker de mogelijkheid tot het geven van een pre-warning. Hiermee kan d.m.v. van een signaal (lampje, zoemer) eerst een waarschuwing af gegeven worden als de accu de ingestelde afschakelspanning dreigt te gaan bereiken.

Specificaties

-Te gebruiken voor 12Vdc als 24Vdc systemen (Auto detect)
- Max. Stroom: 200Amp bij 12V
- Max. Stroom: 100Amp bij 24V
- Afmetingen: 46x45x46 mm
- Gewicht: 100 gr.

Klik hier voor de handleiding

Schrijf een waardering
Je oordeelt over:Xenteq accubewaker SBP 200-12/24
Jouw score

Webwinkel-keur


Mogen wij ons even voorstellen?

zonnepaneel-home-page