Hermontage CaravanMover

€ 299,00
Op voorraad
Bel voor een afspraak: +31852013480

Art. nr. IK004

    ICL bestellen? klik hier voor info

Hermontage CaravanMover

Het kan voorkomen dat u uw caravan verkocht heeft en dat u uw huidige mover op uw nieuwe caravan wilt laten plaatsen. Bij Ikwilum.nl doen wij ook aan hermontage. Op het moment dat u uw mover wilt hermonteren op een nieuwe caravan neem dan gerust contact op om te kijken naar de mogelijkheden. Op het moment dat u contact opneemt zullen wij u vragen naar merk en type mover en ook op welke caravan deze geplaatst moet worden. Op het moment dat uw huidige mover direct op uw nieuwe caravan geplaatst kan worden dan maken we een afspraak voor installatie. Het kan ook voorkomen dat uw huidige mover niet zomaar op uw nieuwe caravan past. Als de mover extra montage platen nodig heeft dan zullen wij in overleg met u zorgen dat deze tijdens de montage aanwezig zijn. Uiteraard zitten er wel kosten verbonden aan montage platen.

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat uw mover nog van uw huidige caravan afgehaald moet worden alvorens de hermontage plaats kan vinden. Ook demontage kunnen wij voor u uitvoeren. Demontage kost € 75,- en kan op afspraak uitgevoerd worden. Nadat de mover gedemonteerd is kan deze dan op uw nieuwe caravan geplaatst worden. Wij zullen tijdens het maken van de afspraak voor demontage ook met u overleggen op welk moment dat de mover weer op uw nieuwe caravan geplaatst zal worden.

Wij zullen een mover bij hermontage altijd eerst testen op werking alvorens wij monteren. Ondanks dat wij vooraf de mover testen kunnen wij de juistheid van werking na montage niet garanderen en geven hier ook geen garanties op. 

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

E-mail: info@ikwilum.nl

telefoonnummer: +31(0)852013480

Wilt u meer meer weten over Ikwilum’s montages? Klik dan op onderstaande link om meer te weten te komen over CaravanMover hermontages, en zie welke producten wij nog meer monteren.

Schrijf een waardering
Je oordeelt over:Hermontage CaravanMover
Jouw score

Webwinkel-keur


Mogen wij ons even voorstellen?

zonnepaneel-home-page