Afstellen CaravanMover

€ 25,00
Op voorraad
Bel voor een afspraak: +31852013480

Art. nr. IK005

    ICL bestellen? klik hier voor info

Afstellen CaravanMover 

Van tijd tot tijd heeft u nieuwe banden nodig op uw caravan. Wanneer u dan een Caravan Mover gemonteerd heeft is het verstandig om deze opnieuw te laten afstellen. Wanneer u nieuwe banden laat monteren is de kans aanwezig dat de afstand tussen de rol en band niet meer juist is. 

Wat gebeurd er als de afstelling niet juist is? 

Mocht het zo zijn dat de afstand te groot is geworden dan is er kans op het slippen van de rol. Het slippen van de rol geeft als nadeel dat de mover zijn kracht niet meer juist kan overbrengen op de band, hierdoor komt u niet meer op de gewenste plek met uw caravan. Slippen van de rollen heeft als extra nadeel dat het niet goed is voor uw banden, verschillende mover rollen hebben verschillende vormen maar allemaal zullen ze stukjes rubber afhappen van de band als de rol slipt.

Mocht het zo zijn dat de afstand te krap is geworden dan is het nadeel dat u de mover een stuk moeilijker tegen de banden krijgt. Uiteraard is het lastig als de mover moeilijker naar de banden gaat, maar bijkomend nadeel is dat delen van de mover krom kunnen gaan omdat er meer druk op uitgeoefend word dan normaliter nodig. Het te lang wachten met afstellen van de mover kan dan als gevolg hebben dat er ook delen zoals een zeskant vervangen moeten worden bij uw mover. 

Kan ik erop wachten?

Ja wanneer wij voor u de mover afstellen kunt u hier gewoon op wachten. Mits alles gaat zoals het moet dan hebben wij uw mover in ongeveer 30 min opnieuw afgesteld. 

Schrijf een waardering
Je oordeelt over:Afstellen CaravanMover
Jouw score

Webwinkel-keur


Mogen wij ons even voorstellen?

zonnepaneel-home-page