Super-B Epsilon 150Ah Lithium Accu

€ 1.999,00
Niet op voorraad
Leverbaar vanaf januari 2022

8718531362185
Art. nr. BG010

    ICL bestellen? klik hier voor info

Super-B Epsilon 150Ah Lithium Accu

Deze vernieuwde serie van de Epsilon is precies wat je van Super-B verwacht kwaliteit, lange levensduur en zeer gebruiksvriendelijk. De slimme verwarmingsfunctie, verbeterde bluetooth-connectiviteit en meervoudig aansluitbare gecoate aluminium terminals maken deze accu een absolute topper.

Super B accu’s zijn gebaseerd op Lithium-ijzerfosfaat technologie (LiFePO4), de veiligste lithium technologie die vandaag de dag beschikbaar is. Daarnaast zorgen de op maat gemaakte behuizingen en electronica voor verdere verbetering van de veiligheid en levensduur van de accu.

Verwarmingsfunctie

Het is algemeen bekend dat een accu minder goed presteert bij lage temperaturen. Door de slimme verwarmingsfunctie in de Super-B Epsilon kan deze accu dus bij nog extremere omstandigheden dan andere accu nog steeds optimaal presteren. Waar bij veel lithium accu's word aangeven dat laden onder de 0 graden niet gewenst is kan dit bij deze accu tot -30. Bekijk onderstaande afbeelding om een beeld te krijgen bij het systeem van de verwarmfunctie.

Epsilon-verwarm-functie

Bluetooth app

Doormiddel van de ingebouwde bluetooth module kunt u gemakkelijk inzichtelijk krijgen hoe uw accu er op dat moment voorstaat. In de app is onder andere het SOC percentage af te lezen en word duidelijk aangegeven of er op dat moment ontlading, lading of een stanby status is. Bekijk hieronder een voorbeeld van de app welke voor zowel de 100 als de 150 epsilon beschikbaar is.

epsilon-app 

Parallel aansluiten

Soms heeft u niet voldoende aan een accu en wilt u meerdere Epsilons koppelen. Hierin is belangrijk dat dat juist gebeurd doormiddel van een parallel verbinden. Door een Parallel verbinding blijft uw accu voltage op 12V en verdubbeld u de verbruiks capaciteit. Ook goed om te weten door een parallel verbinden verdubbeld u niet alleen de verbruiks capaciteit maar ook de kracht capaciteit ook wel omschreven als Nominale spanning. Een goede hoge kracht capaciteit is belangrijk wanneer u wat zwaardere apparaten wilt gebruiken zoals bijvoorbeeld een airfryer. De Epsilon accu's kunnen zelf met maximaal acht accu's parallel gekoppeld worden zoals hieronder in het voorbeeld.

 Epsilon-parallel

Kijk ook onderstaande product video voor nog meer voordelen van deze accu

Epsilon-150-specs

Montage door Ikwilum.nl
Wilt u de accu door ons laten plaatsen? Dat kan uiteraard, neemt u dan telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken. Plaatsing van de accu vind plaats in onze werkplaats te Zwijndrecht(NL). Op het moment dat u ons belt voor een afspraak dan kunnen wij u ook een inschatting doen van de arbeidskosten en hoe lang de plaatsing ongeveer zal duren.

Schrijf een waardering
Je oordeelt over:Super-B Epsilon 150Ah Lithium Accu
Jouw score

Webwinkel-keur


Mogen wij ons even voorstellen?

zonnepaneel-home-page