Kaymann watertrolley 60Liter

€ 279,00
Niet op voorraad
Verwacht: 15-12-2023 Reserveren?: info@ikwilum.nl

Art. nr. EP123

    ICL bestellen? klik hier voor info

Kaymann watertrolley 60Liter
Deze handige trolley geeft u gemak tijdens het vullen van uw schoonwatertank. U vult de waterzak van 60 liter gemakkelijk bij het waterpunt van uw camping, loopt naar uw caravan of camper en de meegeleverde pomp op accu verplaatst met gemak de 60 liter vanuit de waterzak in uw schoonwater tank. Door de grote wielen gaat u met gemak over verschillende type terreinen heen zoals onverhard terrein, gras, grind en grond/zand.
 
Pompje op accu
Met het meegeleverde pompje kunt u gemakkelijk het water overpompen. Het pompje beschikt over twee uittrekbare buizen waarmee u met het ene deel tot op de bodem van de zak kunt komen en vervolgend met het andere buisje gemakkelijk het water in uw camper of caravan tank laat vloeien. De accu van het pompje is gemakkelijk op te laden met het meegeleverde usb-c laadsnoer. 
 
Compact en uitbreidbaar
De Kaymann is zeer compact en volledig uit elkaar te halen waardoor deze gemakkelijk mee te nemen is in caravan of camper. Doordat de waterzak ook los te koppelen is van de trolley is deze ook inzetbaar voor andere doeleinde. Op termijn zullen er ook uitbreidingen komen waardoor de trolley nog meer functionaliteit krijgt. 
 
Leveringsomvang
Leverinsgomvang
 
 

 

Schrijf een waardering
Je oordeelt over:Kaymann watertrolley 60Liter
Jouw score

Webwinkel-keur


Mogen wij ons even voorstellen?

zonnepaneel-home-page