NDS GREENPOWER Service Accu AGM 12V 100Ah GP 100

€ 279,00
Op voorraad


verzending: op Werkdagen Voor 15:00 Besteld, Zelfde Dag Verzonden

Afhalen: 1-2 werkdagen

8058093760075
Art. nr. BB083

    ICL bestellen? klik hier voor info

NDS GREENPOWER Service Accu AGM 12V 100Ah GP 100

100 Ah accu voor recreatievoertuigen

De NDS GP 100 serviceaccu is een accu met AGM-technologie, speciaal ontwikkeld voor recreatievoertuigen zoals campers, caravans en boten. De accu werkt op basis van zuurstofrecombinatie en langzame ontlading. Binnenin de accu zitten platen van een lood-calciumlegering met een hoge dichtheid. De platen zorgen voor een groter ladingsbehoud, een langere levensduur (groot aantal cycli) en een geringe zelfontlading. U laadt de accu op met een wisselstroomdynamo, elektronische lader of zonnepanelen en heeft tot 100 Ah tot uw beschikking.

Efficiënt in elke positie of helling

De Green Power GP 100 is gemaakt voor voertuigen en is perfect in te bouwen. De speciale glaswolafscheiders in de accu absorberen de elektrolytvloeistof en voorkomen lekkage, waardoor de accu in elke positie of helling werkt zonder gevolgen voor de efficiëntie. Deze afscheiders zijn daarnaast voorzien van versterkte roosters, zodat de accu ook bestand is tegen trillingen.

NDS GP 100 serviceaccu in het kort

  • Onderhoudsvrij
  • Grotere autonomie: 40% meer dan traditionele accu's
  • Hermetisch afgesloten, vrij van uitademing en zuurlekken
  • In elke positie en helling te installeren
  • Levensduur: 4 tot 7 jaar (tot 1200 cycli van gemiddelde duur)

Veilige afwerking

De onderhoudsvrije afgesloten serviceaccu recombineert gassen die vrijkomen in de laad- en ontlaadfase (Valve Regulated Lead-Acid Systeem). De behuizing is gemaakt van vlamvertragend ABS (UL 94VO) en het deksel is voorzien van VRLA overdrukventielen. De polen en klemmen zijn roestvrij en daarmee bestand tegen corrosie.

Technische gegevens

  • Spanning: 12 V
  • Capaciteit (20/10/5 u): 100/96/85 Ah
  • Afmetingen (l x b x h): 330 x 171 x 220 mm
  • Polen: F12

Montage door Ikwilum.nl

U kunt bij ons ervoor kiezen om het product zelf te monteren of door ons in onze werkplaats. Als wij de montage voor u mogen verrichten neem dan telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak, maar ook niet onbelangrijk montage kosten. Aan de hand van een aantal vragen die wij u stellen kunnen wij u aangeven wat de montage kosten ongeveer zullen worden. Uiteraard mag u ook per email contact op nemen, langs komen bij ons filiaal in Zwijndrecht voor een echt persoonlijk advies is natuurlijk ook geen enkel probleem.

Meer weten over Ikwilum’s montages? Klik dan op onderstaande link, en zie welke producten wij nog meer monteren.

www.ikwilum.nl/montage

Schrijf een waardering
Je oordeelt over:NDS GREENPOWER Service Accu AGM 12V 100Ah GP 100
Jouw score

Webwinkel-keur


Mogen wij ons even voorstellen?

zonnepaneel-home-page