Starter set E-Trailer: E-connect en E-Level

€ 169,00
Op voorraad


verzending: Op Dinsdag & Donderdag

Afhalen: ca. 2 werkdagen

070007
Art. nr. EP067

    ICL bestellen? klik hier voor info

zitzak-actie-ikwilum.nl

Starter set Smart-Trailer incl. E-Level

Met deze starter set begint u aan een nieuwe manier van kamperen met caravan of camper. Zodra u de E-Connect heeft aangesloten op de accu van uw caravan of camper kunt u ermee aan de slag. De E-Connect zorgt voor de verbinding tussen uw telefoon en de verschillende los te verkrijgen modules. Na aanschaf van de modules kunt u deze gemakkelijk activeren in de app. Bij dit starter pakket zit ook de E-Level, met de E-Level kunt u gemakkelijk op uw telefoon zien of uw caravan dan wel camper waterpas staat. Het apparaat meet in real-time dus mocht uw caravan of camper niet juist staan kunt u de app open houden terwijl u de boel waterpas zet.

Onderstaand de instructie video van de E-Connect en E-Level

Uitbreidingen 

Het Smart-Trailer systeem is uiteraard uit te breiden met andere handige modules. Ook blijven ze bij E-Trailer verder bouwen aan nieuwe modules voor de Smart-Trailer, zo heeft u ieder jaar weer een goed idee voor uw verjaardagscadeau. 

Momenteel beschikbare uitbreidingen:

 • E-Level
 • E-Temperature
 • E-Switch
 • E-Pressure
 • E-Volt
 • E-Load
 • E-Water
 • E-Gas

Smart-Trailer type iconen


Modules in het kort

E-level

Nooit meer met een fysieke waterpas heen-en-weer lopen om uw caravan/camper waterpas te zetten! Met de E-Level module ziet u in de SMART-Trailer app of uw caravan/camper waterpas staat. Of u nog in de auto zit of bij het neuswiel staat, dat maakt voor de app niets uit.


E-Temperature

Met de E-Temperature meet u de luchtvochtigheid en temperatuur binnen of buiten uw caravan/camper. Doordat de module draadloos is, kunt u hem op elke gewenste plek ophangen. Wat dacht u in van de koelkast? Door de alarmfunctie krijgt u een melding op uw telefoon wanneer de vooraf ingestelde temperatuur wordt bereikt. Zo houdt u uw etenswaren vers.


E-Switch

De E-Switch module bevat twee draadloze sensoren die u eenvoudig op uw dakluik, raam of deur van de caravan/camper installeert. Naast de alarmfunctie van de E-Switch, kunt u zelf ook te allen tijde in de app zien of er nog iets openstaat.


E-Pressure

Met de verkeerde bandenspanning verbruikt u onnodig veel brandstof en neemt de kans op een klapband toe. Met de E-Pressure module bent u zowel voor vertrek als onderweg op de hoogte van uw bandenspanning. Het enige wat u hoeft te doen is uw huidige ventieldopjes te vervangen door onze ‘slimme’ ventieldopjes. Zeer gemakkelijk geïnstalleerd en klaar voor gebruik.


E-Volt

Bent u op de hoogte van de huidige staat van uw accu? Met E-Volt ziet u overzichtelijk het huidige accuvoltage, hoe vol de accu is en hoeveel cycli de batterij heeft gemaakt. Stel een notificatie in en ontvang een waarschuwing op uw smartphone, wanneer de accu bijna leeg is. E-Volt werkt draadloos en is geschikt voor elk type accu.


E-Load

Het slingeren van caravans wordt meestal veroorzaakt door een verkeerd beladen caravan. Met de E-Load module kunt u de actuele kogeldruk op uw smartphone aflezen. Is de kogeldruk te hoog of te laag, dan verplaatst u de spullen in uw caravan.

Kogeldruk wordt in het neuswiel gemeten, daarom ontvangt u een nieuw neuswiel bij aanschaf van de E-Load.


E-Water

Het vullen van uw watertank wordt kinderspel met de E-Waterlevel! In de SMART-Trailer app ziet u – zowel vooraf als tijdens het vullen – de actuele inhoud van de watertank. Een overstromende watertank is hiermee verleden tijd.


E-Gas

Bent u het ook zo zat als u opeens zonder gas zit waardoor de kachel, de boiler en het fornuis niet meer werken? Dit is verleden tijd met E-Gaslevel. Met E-Gaslevel ziet u altijd overzichtelijk in de app op uw smartphone hoeveel gas er nog in uw gasfles zit. Daarnaast krijgt u een melding als het gasniveau onder een bepaald percentage zit. Met E-Gaslevel zit u nooit meer onverwachts zonder gas.

Leveringsomvang Starter set:
 • E-Connect
 • E-Level
 • Product handleiding
 • QR-Code kaart


Schrijf een waardering
Je oordeelt over:Starter set E-Trailer: E-connect en E-Level
Jouw score


Mogen wij ons even voorstellen?

zonnepaneel-home-page