E-Trailer E-Switch voor dakluik, raam of deur (2stuks)

€ 56,95
Op voorraad


verzending: Op werkdagen voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden

Afhalen: Op werkdagen tussen 9:00 & 16:00

8719326067841
Art. nr. EP069

    ICL bestellen? klik hier voor info

E-Trailer E-Switch voor dakluik, raam of deur (2stuks)

Door gebruik te maken van de E-Switch rijd u nooit meer weg met een open dakluik. Na installatie van de E-Swichts wordt u bij het wegrijden gewaarschuwd als u dakluik nog openstaand van uw caravan of camper. Ook is de E-Switch te plaatsen of de deur of een raam. Wanneer u gebruikt maakt van het E-Switch systeem wordt u niet alleen bij het wegrijden gewaarschuwd maar ook wanneer u zelf in de app kijkt kunt u gemakkelijk zien of er iets open staat.

Deze set wordt geleverd met twee stuks E-Switch maar is uiteraard uit te breiden met meer stuks wanneer u meer dan twee plekken wilt uitrusten met dit systeem. U kunt in de app dan ook uiteraard de extra E-Switches toevoegen om alles in een geheel in de gaten te houden.

Dit product weegt slechts 20 gram per stuk en is dus door zijn gewicht en formaat op iedere gewenste plek (deur/raam/dakluik) te plaatsen zonder dat dit een belasting is voor het materiaal waar u het op plaatst. 

De E-Switch module kan alleen gebruikt worden wanneer de E-Connect al aanwezig is, dit geld voor elke andere module zonder E-Connect doet niets het.

Bekijk hieronder de installatie video van de E-Switch


Uitbreidingen 

Het Smart-Trailer systeem is uiteraard uit te breiden met andere handige modules. Ook blijven ze bij E-Trailer verder bouwen aan nieuwe modules voor de Smart-Trailer, zo heeft u ieder jaar weer een goed idee voor uw verjaardagscadeau. 

Momenteel beschikbare uitbreidingen:

 • E-Level
 • E-Temperature
 • E-Switch
 • E-Pressure
 • E-Volt
 • E-Load
 • E-Water
 • E-Gas
Smart-Trailer type iconen

Modules in het kort
E-level
Nooit meer met een fysieke waterpas heen-en-weer lopen om uw caravan/camper waterpas te zetten! Met de E-Level module ziet u in de SMART-Trailer app of uw caravan/camper waterpas staat. Of u nog in de auto zit of bij het neuswiel staat, dat maakt voor de app niets uit.

E-Temperature
Met de E-Temperature meet u de luchtvochtigheid en temperatuur binnen of buiten uw caravan/camper. Doordat de module draadloos is, kunt u hem op elke gewenste plek ophangen. Wat dacht u in van de koelkast? Door de alarmfunctie krijgt u een melding op uw telefoon wanneer de vooraf ingestelde temperatuur wordt bereikt. Zo houdt u uw etenswaren vers.

E-Switch
De E-Switch module bevat twee draadloze sensoren die u eenvoudig op uw dakluik, raam of deur van de caravan/camper installeert. Naast de alarmfunctie van de E-Switch, kunt u zelf ook te allen tijde in de app zien of er nog iets openstaat.

E-Pressure
Met de verkeerde bandenspanning verbruikt u onnodig veel brandstof en neemt de kans op een klapband toe. Met de E-Pressure module bent u zowel voor vertrek als onderweg op de hoogte van uw bandenspanning. Het enige wat u hoeft te doen is uw huidige ventieldopjes te vervangen door onze ‘slimme’ ventieldopjes. Zeer gemakkelijk geïnstalleerd en klaar voor gebruik.

E-Volt
Bent u op de hoogte van de huidige staat van uw accu? Met E-Volt ziet u overzichtelijk het huidige accuvoltage, hoe vol de accu is en hoeveel cycli de batterij heeft gemaakt. Stel een notificatie in en ontvang een waarschuwing op uw smartphone, wanneer de accu bijna leeg is. E-Volt werkt draadloos en is geschikt voor elk type accu.

E-Load
Het slingeren van caravans wordt meestal veroorzaakt door een verkeerd beladen caravan. Met de E-Load module kunt u de actuele kogeldruk op uw smartphone aflezen. Is de kogeldruk te hoog of te laag, dan verplaatst u de spullen in uw caravan.
Kogeldruk wordt in het neuswiel gemeten, daarom ontvangt u een nieuw neuswiel bij aanschaf van de E-Load.

E-Water
Het vullen van uw watertank wordt kinderspel met de E-Waterlevel! In de SMART-Trailer app ziet u – zowel vooraf als tijdens het vullen – de actuele inhoud van de watertank. Een overstromende watertank is hiermee verleden tijd.

E-Gas
Bent u het ook zo zat als u opeens zonder gas zit waardoor de kachel, de boiler en het fornuis niet meer werken? Dit is verleden tijd met E-Gaslevel. Met E-Gaslevel ziet u altijd overzichtelijk in de app op uw smartphone hoeveel gas er nog in uw gasfles zit. Daarnaast krijgt u een melding als het gasniveau onder een bepaald percentage zit. Met E-Gaslevel zit u nooit meer onverwachts zonder gas.

Leveringsomvang E-Switch:
 • 2x E-Switch module
 • Product handleiding
 • QR-Code kaart

Schrijf een waardering
Je oordeelt over:E-Trailer E-Switch voor dakluik, raam of deur (2stuks)
Jouw score

Webwinkel-keur


Mogen wij ons even voorstellen?

zonnepaneel-home-page