E-Trailer E-Pressure voor de perfecte bandenspanning

€ 104,95
Op voorraad


verzending: op Werkdagen Voor 16:00 Besteld, Zelfde Dag Verzonden

Afhalen: op werkdagen tussen 9:00 & 16:00

8719326067834
Art. nr. EP068

    ICL bestellen? klik hier voor info

E-Trailer E-Pressure voor de perfecte bandenspanning

Met deze uitbreidingsmodule E-Pressure heeft u altijd controle over de spanning in de banden van uw caravan of camper. Er worden in deze set twee stuks geleverd. Wilt u uw camper volledig voorzien van E-Pressure dan is dit zeer zeker mogelijk, In de app kunt u ook 4 of 6 wielen toevoegen in plaats van 2 zoals bij een enkel-assige caravan. Uiteraard dient u hiervoor dan wel meerdere sets aan te schaffen. Het systeem werkt namelijk via dopjes welke u op uw ventiel plaats dit doet u per band. De E-Pressure is net als elke module gemakkelijk toe te voegen aan uw app. Let wel op, u moet in het bezit zijn van de E-Connect. Zonder de E-Connect werkt geen enkele module.

Onderstaand een filmpje waarin te zien is hoe je de E-Pressure in gebruik neemt.

Als u de module succesvol heeft afgesteld en toegevoegd aan de app dan kunt u via de app niet alleen de bandenspanning en temperatuur per toegevoegde band meten. Ook kunt u instellen wat de minimale of maximale druk is, en wat de maximale temperatuur mag worden. Als een van deze factoren dan over of onder het ingestelde komt zal de app u hierop attenderen. Hoe u door de app gewaarschuwd word is afhankelijk van hoe u dit heeft ingesteld. Zie de afbeelding hieronder als voorbeeld. 

App-bandendruk-smart-trailer

Voordelen van de juiste banden spanning:

 • Duurzaamheid van de banden
 • Besparing van 5% volgens de ANWB
 • Efficiënter remmen
 • Hogere stabiliteit en grip

Volgens de ANWB rijdt ongeveer 60% van het Nederlandse wagenpark met een onjuiste bandenspanning. Bij auto's worden zowel de bandendruk als de temperatuur steeds vaker bijgehouden, maar dit gebeurt nog niet bij caravans/campers. Onderweg is er dus altijd een kans dat er onopgemerkt een verandering van bandenspanning optreedt in de caravan/camper. Hoe vaak controleert u de bandenspanning van uw caravan of camper?

Wist u dat:

 • U de minimale en maximale druk van uw banden zelf kunt instellen
 • U ook 4 of 6 wielen kunt toevoegen
 • De E-Pressure dopjes slechts 9 gram wegen en tot 9 bar kunnen meten?
 • U zowel voor vertrek als onderweg gemakkelijk kunt zien of de bandenspanning in orde is?

Is mijn E-Pressure diefstalgevoelig?
Het antwoord is simpel, nee. Het systeem is niet diefstal gevoelig dit omdat wanneer u de module aanschaft er antidiefstalbouten bij worden geleverd. U draait eerst de antidiefstalbout op uw ventiel waarna u de E-Pressure vastzet op de bout.

Uitbreidingen 

Het Smart-Trailer systeem is uiteraard uit te breiden met andere handige modules. Ook blijven ze bij E-Trailer verder bouwen aan nieuwe modules voor de Smart-Trailer, zo heeft u ieder jaar weer een goed idee voor uw verjaardagscadeau. 

Momenteel beschikbare uitbreidingen:

 • E-Level
 • E-Temperature
 • E-Switch
 • E-Pressure
 • E-Volt
 • E-Load
 • E-Water
 • E-Gas
Smart-Trailer type iconen

Modules in het kort
E-level
Nooit meer met een fysieke waterpas heen-en-weer lopen om uw caravan/camper waterpas te zetten! Met de E-Level module ziet u in de SMART-Trailer app of uw caravan/camper waterpas staat. Of u nog in de auto zit of bij het neuswiel staat, dat maakt voor de app niets uit.

E-Temperature
Met de E-Temperature meet u de luchtvochtigheid en temperatuur binnen of buiten uw caravan/camper. Doordat de module draadloos is, kunt u hem op elke gewenste plek ophangen. Wat dacht u in van de koelkast? Door de alarmfunctie krijgt u een melding op uw telefoon wanneer de vooraf ingestelde temperatuur wordt bereikt. Zo houdt u uw etenswaren vers.

E-Switch
De E-Switch module bevat twee draadloze sensoren die u eenvoudig op uw dakluik, raam of deur van de caravan/camper installeert. Naast de alarmfunctie van de E-Switch, kunt u zelf ook te allen tijde in de app zien of er nog iets openstaat.

E-Pressure
Met de verkeerde bandenspanning verbruikt u onnodig veel brandstof en neemt de kans op een klapband toe. Met de E-Pressure module bent u zowel voor vertrek als onderweg op de hoogte van uw bandenspanning. Het enige wat u hoeft te doen is uw huidige ventieldopjes te vervangen door onze ‘slimme’ ventieldopjes. Zeer gemakkelijk geïnstalleerd en klaar voor gebruik.

E-Volt
Bent u op de hoogte van de huidige staat van uw accu? Met E-Volt ziet u overzichtelijk het huidige accuvoltage, hoe vol de accu is en hoeveel cycli de batterij heeft gemaakt. Stel een notificatie in en ontvang een waarschuwing op uw smartphone, wanneer de accu bijna leeg is. E-Volt werkt draadloos en is geschikt voor elk type accu.

E-Load
Het slingeren van caravans wordt meestal veroorzaakt door een verkeerd beladen caravan. Met de E-Load module kunt u de actuele kogeldruk op uw smartphone aflezen. Is de kogeldruk te hoog of te laag, dan verplaatst u de spullen in uw caravan.
Kogeldruk wordt in het neuswiel gemeten, daarom ontvangt u een nieuw neuswiel bij aanschaf van de E-Load.

E-Water
Het vullen van uw watertank wordt kinderspel met de E-Waterlevel! In de SMART-Trailer app ziet u – zowel vooraf als tijdens het vullen – de actuele inhoud van de watertank. Een overstromende watertank is hiermee verleden tijd.

E-Gas
Bent u het ook zo zat als u opeens zonder gas zit waardoor de kachel, de boiler en het fornuis niet meer werken? Dit is verleden tijd met E-Gaslevel. Met E-Gaslevel ziet u altijd overzichtelijk in de app op uw smartphone hoeveel gas er nog in uw gasfles zit. Daarnaast krijgt u een melding als het gasniveau onder een bepaald percentage zit. Met E-Gaslevel zit u nooit meer onverwachts zonder gas.

Leveringsomvang E-Pressure:
 • 2 E-Pressure ventieldoppen
 • 2 Anti-Diefstal Ringen
 • Product handleiding
 • QR-Code kaart
Schrijf een waardering
Je oordeelt over:E-Trailer E-Pressure voor de perfecte bandenspanning
Jouw score

Webwinkel-keur


Mogen wij ons even voorstellen?

zonnepaneel-home-page