NDS BLACKSOLAR 180W Zonnepaneel BS180WP ( 1625 x 676 x 60 mm )

€ 309,00
Op voorraad


verzending: op Werkdagen Voor 16:00 Besteld, Zelfde Dag Verzonden

Afhalen: Op werkdagen tussen 9:00 en 16:30

120557
Art. nr. BB079

    ICL bestellen? klik hier voor info

zitzak-actie-ikwilum.nl

NDS BLACKSOLAR 180W Zonnepaneel BS180WP ( 1625 x 676 x 60 mm )

Dit paneel is bedoeld als uitbreiding of vervanging van een bestaande set. Mocht u nog niet beschikken over een zonnepaneel dan heeft u een complete set met laadregelaar nodig. Uiteraard kunnen wij u ook helpen bij het vinden van het juiste paneel of de juiste set neem daarvoor gerust contact met ons op.

NDS Blacksolar (BS180WP) is een zwart zonnepaneel dat meer rendement oplevert door PERC-technologie. Het bevat 36 monokristallijne zonnecellen die tot 180 W vermogen opleveren. Verder heeft dit zonnepaneel geïntegreerde montagebeugels en wordt het geleverd met een 4 meter lange bipolaire verbindingskabel (2 x 4 mm²).

PERC-zonnecellen: meer rendement

NDS heeft de Blacksolar zonnepanelen vernieuwd en voorzien van PERC-zonnecellen (Passivated Emitter Rear Cell). Deze zonnecellen hebben een passief gemaakte celachterkant, waardoor minder zonne-energie wordt omgezet in warmte en verloren gaat. Daarnaast voorkomt de technologie dat het rendement van een zonnecel daalt doordat deze warmer wordt (tot 0,4% minder per graad dat deze warmer wordt!).

Ook geven PERC-zonnecellen meer rendement als het bewolkt is. Bewolking werkt doorgaans als een filter voor licht met kortere golflengtes. De PERC-zonnecellen halen juist meer energie uit kleuren met langere golflengtes, waarvan er sowieso meer de aarde bereiken.

Tot 19,5% efficiënter dan vergelijkbare panelen

Het NDS Blacksolar zonnepaneel (180 W) bestaat uit 36 hoog-efficiënte monokristallijne zonnecellen, die mede dankzij de PERC-technologie tot 19,5% meer rendement opleveren dan vergelijkbare zonnepanelen.

Beschermlaag tegen weersomstandigheden

De zonnecellen in dit zonnepaneel zijn goed beschermd tegen aanslag en vuil. Ze zijn ingekapseld in een vacuüm aangebrachte boven- en onderlaag van ethyleen-vinylacetaat (EVA).

NDS Blacksolar 180 W (BS180WP) 

  • 36 monocellen
  • Afmeting (l x b x h): 1625 x 676 x 60 mm
  • Gewicht: 14,5 kg
  • Inclusief 4 meter kabel (2 x 4 mm²)

Technische gegevens

  • Maximum vermogen: 180 W (+/- 3%)
  • Nominale spanning: 12 Volt
  • Nullastspanning: 24 V
  • Kortsluitstroom: 9,70 A
  • Spanning bij max. vermogen: 19,4 V
  • Stroom bij max. vermogen: 9,28 A

Montage door Ikwilum.nl

U kunt bij ons ervoor kiezen om het product zelf te monteren of door ons in onze werkplaats. Als wij de montage voor u mogen verrichten neem dan telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak, maar ook niet onbelangrijk montage kosten. Aan de hand van een aantal vragen die wij u stellen kunnen wij u aangeven wat de montage kosten zullen worden. Uiteraard mag u ook per email contact op nemen, langs komen bij ons filiaal in Zwijndrecht voor een echt persoonlijk advies is natuurlijk ook geen enkel probleem.

Meer weten over Ikwilum’s montages? Klik dan op onderstaande link om meer te weten te komen over zonnepaneel montage, en zie welke producten wij nog meer monteren.

www.ikwilum.nl/montage

Schrijf een waardering
Je oordeelt over:NDS BLACKSOLAR 180W Zonnepaneel BS180WP ( 1625 x 676 x 60 mm )
Jouw score


Mogen wij ons even voorstellen?

zonnepaneel-home-page