NDS LIGHTSOLAR 105W (F) Semi-Flex Black Zonnepaneel LS105WP-B

€ 299,00
Op voorraad


verzending: op Werkdagen Voor 15:00 Besteld, Zelfde Dag Verzonden

Afhalen: 1-2 werkdagen

Art. nr. BB111

    ICL bestellen? klik hier voor info

NDS LIGHTSOLAR 105W (F) Semi-Flex Black Zonnepaneel LS105WP-B

Dit paneel is bedoeld als uitbreiding of vervanging van een bestaande set. Mocht u nog niet beschikken over een zonnepaneel dan heeft u een complete set met laadregelaar nodig. Uiteraard kunnen wij u ook helpen bij het vinden van het juiste paneel of de juiste set neem daarvoor gerust contact met ons op.

NDS Lightsolar Black 105 Wp is een semi-flexibel zonnepaneel (zwart) dat met name geschikt is voor op het hefdak van een camper. Dit zonnepaneel (flexibiliteitsratio: 5%) neemt bijzonder weinig ruimte in dankzij de compleet vlakke achterkant. De verbindingskabel zit op de voorkant van het Lightsolar zonnepaneel.

Weerbestendig en zelfreparerend

Het NDS Lightsolar Black zonnepaneel bestaat uit 36 monokristallijne cellen in een gelaagde constructie, afgedekt met een weerbestendige en zelfreparerende plastic polymeer (ETFE). Deze bovenlaag van het paneel kan zichzelf terugbewegen naar zijn ideale vorm als hij is blootgesteld aan takken, hagel, puntige oppervlaktes of beschadigingen.

Beloopbaar

Met geschikt en zacht schoeisel is het mogelijk om over deze panelen te lopen, hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor de nautische markt.

3 meter kabel

Het Lightsolar zonnepaneel is voorzien van een verbindingskabel van 3 meter lang.

Technische gegevens NDS Lightsolar LSE Black 105 Wp (LSE105BF)

 • Aantal cellen: 36
 • Nominale spanning: 12 V
 • Max. vermogen: 105 Wp (± 3%)
 • Open circuit spanning: 21,36 V
 • Short circuit stroom: 5,45 A
 • Spanning bij max. vermogen: 19,8 V
 • Stroom bij max. vermogen: 5,3 A
 • Flexibiliteitsratio: 5%
 • 3 meter kabel
 • Afmetingen (l x b x h): 1068 x 503 x 4 mm
 • Gewicht: 3,97 kg

Montage door Ikwilum.nl

U kunt bij ons ervoor kiezen om het product zelf te monteren of door ons in onze werkplaats. Als wij de montage voor u mogen verrichten neem dan telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak, maar ook niet onbelangrijk montage kosten. Aan de hand van een aantal vragen die wij u stellen kunnen wij u aangeven wat de montage kosten zullen worden. Uiteraard mag u ook per email contact op nemen, langs komen bij ons filiaal in Zwijndrecht voor een echt persoonlijk advies is natuurlijk ook geen enkel probleem.

Meer weten over Ikwilum’s montages? Klik dan op onderstaande link om meer te weten te komen over zonnepaneel montage, en zie welke producten wij nog meer monteren.

www.ikwilum.nl/montage

Schrijf een waardering
Je oordeelt over:NDS LIGHTSOLAR 105W (F) Semi-Flex Black Zonnepaneel LS105WP-B
Jouw score

Webwinkel-keur


Mogen wij ons even voorstellen?

zonnepaneel-home-page