Combiset Optima Yellow Top S5.5

€ 499,00
Op voorraad
1-3 Werkdagen

Art. nr. HE042

    ICL bestellen? klik hier voor info

zitzak-actie-ikwilum.nl

Ikwilum Combiset Optima Yellowtop S5.5

Deze combinatie set is ideaal voor de zwaardere verbruiker. Met deze accu kunt u gemakkelijk de mover gebruiken en vervolgens nog tot wel een week lang zonder 230v staan. Ook is deze accu zeer geschikt bij 4WD(tandemasser) CaravanMovers welke 4 motoren hebben en dus meer spanning nodig heeft dan bij een 2WD(enkelass) CaravanMover. De accu weegt ongeveer 26 kilo en is ten opzichte van accu’s die hetzelfde kunnen presteren relatief licht.

Door gebruik te maken van een AGM spiral techniek is hij velen malen sterker en duurzamer dan een natte accu. Omdat de accu vele malen beter omgaat met zijn energie dan een natte accu kan je met deze 75Ah velen malen langer rangeren en meer kracht eruit halen dan bij een vergelijkbare natte accu. Ook heeft deze accu een minimale zelf ontlading zodat hij ook voor langere tijd opgeslagen kan worden zonder hem steeds bij te hoeven laden. Voordat u de accu weg zet is het wel aan te raden om hem enkele dagen aan de acculader te hebben gehad en vervolgens de accuklemmen van de polen te ontkoppelen. Door de accuklemmen te ontkoppelen zorgt u ervoor dat er geen lek spanning kan ontstaan zodat de accu zijn spanning kan vasthouden. 

De acculader in deze set is geschikt voor accu's van het type AGM, dit is belangrijk i.v.m. het laadprofiel welke de accu nodig heeft. Mocht u dus niet beschikken over een acculader met AGM stand dan is ons advies zeer zeker te gaan voor deze combinatie set om de levensduur van de accu te waarborgen. Ook beschikt onze combinatie set over een stevige accubak voor de accu. Door de meegeleverde accusnelklemmen zijn niet alleen uw accupolen direct beschermd, maar deze klemmen zijn ook nog eens makkelijk te ontkoppelen van de accu doormiddel van een kliksysteem.

Leveringsomvang Combiset  

 • Optima Yellow Top S5.5 (26,5kg)
 • Powerline 7A acculader
 • Accubak
 • Ojop accusnelklemmen


Optima Yellow Top 75Ah S-5.5

Deze Optima Yellowtop batterij gaat voor zwaar gebruik geen uitdaging uit de weg met zijn spiracell techonologie. En hij is beter bestand tegen trillingen dan elke andere batterij – hij is tot 15 keer trillingsvaster. Optima's Yellowtop gaat wel driemaal zo lang mee als traditionele batterijen en blijft gegarandeerd ononderbroken energie leveren gedurende de gehele ontladingscyclus. De energie is schoon met een hoger uitgangsvermogen dan conventionele batterijen. Dankzij het compacte formaat is het gewicht ook minimaal en past hij beter in krappe ruimtes. De batterij is volledig afgesloten en lekvrij, optimaal bestand tegen extreme temperaturen en kan gedurende lange perioden worden opgeslagen. En hij is helemaal onderhoudsvrij.

Capaciteit CCA EN Gewicht kg  Maat
12V 75Ah 975 EN 26,5 325x165x238


NDS SMARTCHARGER Acculader SC12-8 12V-8A

De NDS SC12-8 SmartCharger (12 V/8 A) acculader heeft een microprocessor om accu's van o.a. motorfietsen, boten en caravans efficient op te laden. Deze acculader laadt in 9 stappen, waaronder de diagnosestap om te controleren of de accu in staat is om de lading op te nemen en vast te houden. De SC12-8 helpt daarnaast om de accuplaten vrij van sulfaat te houden en hij verlengt de levensduur van uw accu.

Beschermklasse IP65

De SC12-8 acculader is stofdicht en sproeidicht (klasse IP65), waardoor hij ook geschikt is voor gebruik bijvoorbeeld stoffige of vochtige ruimtes.

Technische gegevens NDS SC12-8 SmartCharger

 • Nominale spanning: 12 V
 • Laadstroom: 2-8 A
 • Max. laadspanning: 14,7 V
 • Accutype: AGM/Gel/Loodzuur/Lithium
 • Activeringsspanning: 2 V
 • Accucapaciteit: 10-160 Ah (onderhoud tot 250 Ah)
 • Laadtype: 9 stappen
 • Beschermingsklasse: IP65


Nuova Rade battery box DIN L3

Deze accubak is bedoeld voor het veilig installeren van een accu. De accubak is vervaardigd uit polypropyleen gemaakt en volledig zuurbestendig. De bak beschermt het voer- of vaartuig tuig tegen lekkage van accuzuur en beschermt de accu tegen invloeden van buitenaf. Daarom is het aan te raden een accu altijd in een accubak te plaatsen.Om te zorgen dat de accu stevig in de bak staat is de binnenzijde voorzien van een verstelbaar schot. Hierdoor is de binnenzijde precies op maat te maken voor de geplaatste accu. Met de standaard meegeleverde nylon spanriem is de bak en deksel stevig te monteren. Door de handvatten is de accubak eenvoudig uit te nemen en verplaatsen.

Maat: 390x180x240

Schrijf een waardering
Je oordeelt over:Combiset Optima Yellow Top S5.5
Jouw score

Webwinkel-keur


Mogen wij ons even voorstellen?

zonnepaneel-home-page