Jackery Explorer 1000 Pro Draagbare Powerstation

€ 899,00
Op voorraad


verzending: 2-3 werkdagen

Afhalen: 2-3 werkdagen

0190074000324
Art. nr. AC007

    ICL bestellen? klik hier voor info

Jackery Explorer 1000 Pro Draagbare Powerstation
De Jackery Explorer 1000 Pro (EU) is een krachtige maar handzame powerstation van Jackery. Deze draagbare powerstation heeft een accu van 1002Wh  en en continu vermogen van 1000 watt. Zo heeft de accu genoeg power in huis om zwaardere huishoudelijke en industriële apparaten van stroom te voorzien. En dankzij de grote capaciteit gaat deze langer mee dan welke Jackery dan ook. Deze powerstation is de ideale batterij voor iedereen die volledig off-grid wil gaan zonder concessies toe doen aan gebruiksgemak.
 
Deze powerstation is ideaal voor: camper, caravan, kamperen, professioneel gereedschap, buitenkeuken en back-up voor thuis.
 
Handige functies
 • Supersnel opladen van 0-100% in maar 1,8 uur.
 • Tijdens het laden kan de powerstation gewoon gebruikt worden dankzij de pass-trough charging.
 • De Explorer 1000 Pro (EU) heeft een 2000W piek/1000W continu vermogen en 1002Wh capaciteit om de zwaarste apparaten aan te kunnen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over stroomuitval van apparatuur.
 • De MPPT-module is ingebouwd in de Explorer 1000 Pro. Door de spanning en stroomsterkte van de zonnepanelen constant te bewaken, verhoogt MPPT de efficiëntie van het opladen van zonne-energie met 23%.
 • De Jackery Explorer 1000 Pro kan meerdere apparaten tegelijkertijd opladen. Bijvoorbeeld een koelkast, telefoon, drone, laptop, iPad, blender, camera of elektrische fiets.
 • Drie oplaadmogelijkheden: zonnepaneel(niet inbegrepen) (1,8 uur met 4 SolarSaga 200 panelen), stopcontact (1,8 uur), stopcontact in auto (4,4 uur).
 • Om stroom te besparen schakelt de draagbare Explorer 1000 Pro-voeding automatisch uit binnen 12 uur gebruik bij een vermogen van 25 W.
 • De powerstation maakt gebruik van hoogwaardige 18650 lithium-ion batterijen. Na 1000 cycli zal deze nog steeds meer dan 80% van de oorspronkelijke capaciteit hebben.

 

Hoelang op een accu
De gebruiksduur van de batterij is sterk afhankelijk van de apparaten die je op de powerstation aansluit. Onderstaande afbeelding geeft de gebruikstijd van de Explorer 1000 aan op basis van verschillende apparaten.
 
 
Uitgangen en aansluitingen
Je kunt tot 8 apparaten tegelijkertijd op de 1000 Pro aansluiten. Zo is deze energiecentrale onder anderen voorzien van USB-poorten, waaronder twee USB-C aansluitingen met een extra hoog vermogen van 100W. Hierdoor is de batterij van je telefoon, laptop, drone of camera binnen no-time opgeladen.
 
Verder vind je aan de voorkant van de powerstation twee stopcontacten met europese stekker. Op deze stopcontacten kan je bijna ieder apparaat aansluiten. Het totale vermogen is 1000 watt continue, dus het aansluiten van een oven, magnetron, strijkijzer, elektrische zaag of grill is geen probleem.
 
Heb je 12V apparatuur voor in de auto dan kan dit via de 12V output worden aangesloten op de powerstation. Deze is voorzien van een sigarettenaansteker zoals deze in auto’s aanwezig is.
 
 
Opladen
Je bepaalt zelf hoe je de powerstation oplaadt. Je kunt kiezen uit laden via zonnepanelen, 12V autoaansluiting of 230Volt.
Opladen via een 230V stopcontact gaat het snelst, binnen 1,8 uur laad je de batterij namelijk al volledig op van 0-100%.
Via zonnepanelen(niet inbegrepen) laden kan, hierbij is de snelheid van het laden afhankelijk van het aantal panelen dat je aansluit en natuurlijk van de aanwezigheid van de zon. De Explorer 2000 Pro (EU) werkt erg goed in combinatie met de SolarSaga 200 zonnepanelen van Jackery. Je kunt 1, 2, 3 of 4 zonnepanelen (SolarSaga 200, niet inbegrepen) tegelijkertijd aansluiten.
Ben je onderweg met de camper of auto en wil je de powerstation tijdens het rijden opladen? Sluit de Explorer aan op de 12 volt aansluiting van je auto en laadt terwijl je rijdt. Houd wel rekening met langere laadtijden. Volledig opladen kan tot 4,4 uur duren.
 
Display
De Explorer heeft een duidelijk LCD scherm aan de voorkant. Op dit scherm lees je onder anderen af wat de batterijstatus is, hoeveel de zonnepanelen opleveren en hoe lang je batterij nog meegaat. Onderstaande afbeelding geeft hierover meer uitleg.
 
Leveringsomvang
 • Voedingskabel
 • Autolaadkabel
 • DC7909 naar DC8020 kabel
 • 2+3 Jaar garantie (na online registratie)
 • Handleiding
Schrijf een waardering
Je oordeelt over:Jackery Explorer 1000 Pro Draagbare Powerstation
Jouw score

Webwinkel-keur


Mogen wij ons even voorstellen?

zonnepaneel-home-page