E-Trailer Pakket Camper

€ 420,00
Niet op voorraad
Tijdelijk uitverkocht

Art. nr. EP085

    ICL bestellen? klik hier voor info

E-Trailer Pakket Camper Basis

Dit Camper Basis pakket geeft u mooi prijs voordeel tenopzichte van losse aanschaf van de verschillende modules.Dit Camper Basis pakket bevat ook de benodigde E-Connect. De E-Connect zorgt ervoor dat alle modulles verbonden worden met de app op uw telefoon.

Het E-trailer Pakket Camper Basis bestaat uit het volgende:

  • E-Connect
  • E-Level
  • E-Pressure (2x)
  • E-Switch

Wat houden deze modules precies in?

E-Connect E-connect De E-Connect zorgt ervoor dat alle modulles verbonden worden met de app op uw telefoon. 

E-Level E-Level Nooit meer met een fysieke waterpas heen-en-weer lopen om uw caravan/camper waterpas te zetten! Met de E-Level module ziet u in de SMART-Trailer app of uw caravan/camper waterpas staat. Of u nog in de auto zit of bij het neuswiel staat, dat maakt voor de app niets uit.

E- SwitchE-SwitchDe E-Switch module bevat twee draadloze sensoren die u eenvoudig op uw dakluik, raam of deur van de caravan/camper installeert. Naast de alarmfunctie van de E-Switch, kunt u zelf ook te allen tijde in de app zien of er nog iets openstaat.

E-Pressure(2x) E-Pressure Met de verkeerde bandenspanning verbruikt u onnodig veel brandstof en neemt de kans op een klapband toe. Met de E-Pressure module bent u zowel voor vertrek als onderweg op de hoogte van uw bandenspanning. Het enige wat u hoeft te doen is uw huidige ventieldopjes te vervangen door onze ‘slimme’ ventieldopjes. Zeer gemakkelijk geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Bij het Camper pakket leveren wij twee de E-pressure set zodat u van vier wielen de status in de app kunt zien.

Uiteraard hebben wij ook alle modulles los verkijgbaar klik hier voor alle modules

Schrijf een waardering
Je oordeelt over:E-Trailer Pakket Camper
Jouw score

Webwinkel-keur


Mogen wij ons even voorstellen?

zonnepaneel-home-page