Mestic Split unit airconditioner SPA-3000

€ 599,00
Op voorraad


verzending: 3-4 werkdagen

Afhalen: 3-4 werkdagen

8712757465903
Art. nr. GG068

    ICL bestellen? klik hier voor info

Mestic Split unit airconditioner SPA-3000

Bij de Mestic Split Unit airco draait alles om gemak. Monteren is eenvoudiger dan ooit én de airco is draagbaar. Als u een nieuwe voertuig heeft, of als u thuis wilt koelen, kunt u de airco dus gewoon meenemen! Met deze compacte airco blijft het op warme dagen binnen aangenaam koel.  

 

Innovatief montagesysteem

Houd uw voertuig lekker koel met de Mestic Split Unit. Deze innovatieve airconditioning bestaat uit twee delen die via het raam met elkaar verbonden worden. De condensor bevindt zich aan de buitenkant van het voertuig en de verdamper aan de binnenkant. De Split Unit wordt aan het raam opgehangen met een speciale beugel. Deze beugel is traploos verstelbaar, waardoor hij voor elk voertuig geschikt is. Ook kan het raam gewoon open en dicht! Het is zeer eenvoudig om dit airconditioningsysteem te installeren, dus u kunt dit gewoon zelf doen. De montage is niet permanent, zodat de Split Unit gemakkelijk ook weer meegenomen kan worden om hem ergens anders te gebruiken.   

 

Belangrijkste voordelen

  • Koelt, ventileert en ontvochtigt
  • Zeer eenvoudige, universele bevestiging
  • Koelvermogen: 895 W (3050 BTU)
  • Instelbare temperatuur: 16 °C tot 30 °C
  • Inclusief nachtmodus
  • Geluidsniveau: 53 dB
 
Afmetingen
Afmeting binnenunit: 45 x 31 x 20
Afmeting buitenunit:  44 x 37 x 20   
 
mestic-split-unit-spa-3000
 

 Specificaties

 

Merk Mestic
Model SPA-3000
Primaire kleur Wit
Secundaire kleur Wit
Breedte cm 31 cm
Hoogte cm 20 cm
Lengte cm 45 cm
Gewicht kg 22.5 kg
EAN code 8712757465903
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Aansluitspanning V 220-240 V
Stroomverbruik A 1.75 A
Koelvermogen 895 W 

 

 

 

Altijd lekker koel

De Mestic Split Unit is compact van formaat, waardoor hij maar weinig ruimte in uw voertuig inneemt. Maar hij doet zeker niet onder in koelvermogen! De airconditioner heeft een koelvermogen van 760 W. Daarmee houdt hij ruimtes tot 25m3 heerlijk koel. Toch gebruikt de Mestic Split Unit maar een laag vermogen van 400 W. Dit maakt hem perfect voor uw kampeervakanties, want hij kan zo goed als overal gebruikt worden! De airco heeft drie ventilatiestanden en een laag geluidsniveau. ’s Nachts kunt u hem op slaapstand zetten. Dan schakelt de airco over op fluisterstand en gaat het licht uit. Zo kunt u ongestoord van uw nachtrust genieten in een comfortabele temperatuur.

Met de Mestic Split Unit heeft u het altijd lekker koel in uw camper of caravan. Dat is lekker thuiskomen na een warme dag in de buitenlucht!

Schrijf een waardering
Je oordeelt over:Mestic Split unit airconditioner SPA-3000
Jouw score

Webwinkel-keur


Mogen wij ons even voorstellen?

zonnepaneel-home-page