E-Trailer Pakket Caravan

€ 255,00
Op voorraad


verzending: op Werkdagen Voor 16:00 Besteld, Zelfde Dag Verzonden

Afhalen: op werkdagen tussen 9:00 & 16:00

Art. nr. EP083

    ICL bestellen? klik hier voor info

E-trailer Pakket Caravan Basis

Dit basis pakket geeft u mooi prijs voordeel tenopzichte van losse aanschaf van de verschillende modules. Dit basis pakket bevat ook de benodigde E-Connect. De E-Connect zorgt ervoor dat alle modulles verbonden worden met de app op uw telefoon. 

Het E-trailer Pakket Caravan Basis bestaat uit het volgende:

  • E-connect
  • E-Level
  • E-Volt
  • E-Switch


Wat houden deze modules precies in?

E-ConnectE-connectDe E-Connect zorgt ervoor dat alle modulles verbonden worden met de app op uw telefoon. 

E-LevelE-LevelNooit meer met een fysieke waterpas heen-en-weer lopen om uw caravan/camper waterpas te zetten! Met de E-Level module ziet u in de SMART-Trailer app of uw caravan/camper waterpas staat. Of u nog in de auto zit of bij het neuswiel staat, dat maakt voor de app niets uit.

E-Volt E-VoltBent u op de hoogte van de huidige staat van uw accu? Met E-Volt ziet u overzichtelijk het huidige accuvoltage, hoe vol de accu is en hoeveel cycli de batterij heeft gemaakt. Stel een notificatie in en ontvang een waarschuwing op uw smartphone, wanneer de accu bijna leeg is. E-Volt werkt draadloos en is geschikt voor elk type accu.

E- SwitchE-SwitchDe E-Switch module bevat twee draadloze sensoren die u eenvoudig op uw dakluik, raam of deur van de caravan/camper installeert. Naast de alarmfunctie van de E-Switch, kunt u zelf ook te allen tijde in de app zien of er nog iets openstaat.

Uiteraard hebben wij ook alle modulles los verkijgbaar klik hier voor alle modules

Schrijf een waardering
Je oordeelt over:E-Trailer Pakket Caravan
Jouw score

Webwinkel-keur


Mogen wij ons even voorstellen?

zonnepaneel-home-page