E-Trailer Pakket Camper Extra

€ 599,00
Op voorraad


verzending: op Werkdagen Voor 16:00 Besteld, Zelfde Dag Verzonden

Afhalen: op werkdagen tussen 9:00 & 16:00

Art. nr. EP086

    ICL bestellen? klik hier voor info

E-Trailer Pakket Camper Extra

Dit Camper Extra pakket geeft u mooi prijs voordeel tenopzichte van losse aanschaf van de verschillende modules.Dit Camper Extra pakket bevat ook de benodigde E-Connect. De E-Connect zorgt ervoor dat alle modulles verbonden worden met de app op uw telefoon.

Het E-trailer Pakket Camper Extra bestaat uit het volgende:

  • E-Connect
  • E-Level
  • E-Pressure (2x)
  • E-Switch
  • E-Water
  • E-Temperature
  • E-Volt

Wat houden deze modules precies in?

E-ConnectE-connectDe E-Connect zorgt ervoor dat alle modulles verbonden worden met de app op uw telefoon. 

E-LevelE-LevelNooit meer met een fysieke waterpas heen-en-weer lopen om uw caravan/camper waterpas te zetten! Met de E-Level module ziet u in de SMART-Trailer app of uw caravan/camper waterpas staat. Of u nog in de auto zit of bij het neuswiel staat, dat maakt voor de app niets uit.

E- SwitchE-SwitchDe E-Switch module bevat twee draadloze sensoren die u eenvoudig op uw dakluik, raam of deur van de caravan/camper installeert. Naast de alarmfunctie van de E-Switch, kunt u zelf ook te allen tijde in de app zien of er nog iets openstaat.

E-Pressure(2x)E-PressureMet de verkeerde bandenspanning verbruikt u onnodig veel brandstof en neemt de kans op een klapband toe. Met de E-Pressure module bent u zowel voor vertrek als onderweg op de hoogte van uw bandenspanning. Het enige wat u hoeft te doen is uw huidige ventieldopjes te vervangen door onze ‘slimme’ ventieldopjes. Zeer gemakkelijk geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Bij het Camper pakket leveren wij twee de E-pressure set zodat u van vier wielen de status in de app kunt zien.

E-WaterE-WaterHet vullen van uw watertank wordt kinderspel met de E-Waterlevel! In de SMART-Trailer app ziet u – zowel vooraf als tijdens het vullen – de actuele inhoud van de watertank. Een overstromende watertank is hiermee verleden tijd.

E-TemperatureE-TemperetureMet de E-Temperature meet u de luchtvochtigheid en temperatuur binnen of buiten uw caravan/camper. Doordat de module draadloos is, kunt u hem op elke gewenste plek ophangen. Wat dacht u in van de koelkast? Door de alarmfunctie krijgt u een melding op uw telefoon wanneer de vooraf ingestelde temperatuur wordt bereikt. Zo houdt u uw etenswaren vers.

E-Volt E-VoltBent u op de hoogte van de huidige staat van uw accu? Met E-Volt ziet u overzichtelijk het huidige accuvoltage, hoe vol de accu is en hoeveel cycli de batterij heeft gemaakt. Stel een notificatie in en ontvang een waarschuwing op uw smartphone, wanneer de accu bijna leeg is. E-Volt werkt draadloos en is geschikt voor elk type accu.

Uiteraard hebben wij ook alle modulles los verkijgbaar klik hier voor alle modules

Schrijf een waardering
Je oordeelt over:E-Trailer Pakket Camper Extra
Jouw score

Webwinkel-keur


Mogen wij ons even voorstellen?

zonnepaneel-home-page