NDS SOLARFLEX EVO 165W Flex Zonnepaneel SFE165WP

€ 399,00
Op voorraad


verzending: op Werkdagen Voor 15:00 Besteld, Zelfde Dag Verzonden

Afhalen: 1-2 werkdagen

Art. nr. BB059

    ICL bestellen? klik hier voor info

NDS SOLARFLEX EVO 165W Flex Zonnepaneel SFE165WP

NDS Solarflex EVO 165 Wp (SFE165WP) is een flexibel zonnepaneel dat u door zijn 30% flexibiliteitsratio eenvoudig plaatst op onregelmatige oppervlakken. Het paneel is slechts 3 mm dik en is gemaakt met monokristallijne zonnecellen die zijn ingekapseld in 9 lagen. Dit zonnepaneel levert hoge energieopbrengst. Dit paneel is bedoeld als uitbreiding of vervanging van een bestaande set. Mocht u nog niet beschikken over een zonnepaneel dan heeft u een complete set met laadregelaar nodig. Uiteraard kunnen wij u ook helpen bij het vinden van het juiste paneel of de juiste set neem daarvoor gerust contact met ons op.

Multiwire zonnecellen

De energiedoorvoer van dit zonnepaneel is erg hoog, omdat de zonnecellen heel dicht op elkaar zijn geplaatst. Verder zijn de zonnecellen hierdoor ook beter bestand tegen microbreuken. De multiwireverbinding (front and back) vermindert de warmte ten opzichte van normale zonnecellen met 50%. Zo presteert het NDS Solarflex EVO 150 Wp zonnepaneel ook in warme seizoenen optimaal.

Inclusief 3 meter kabel

De Solarflex EVO 165 Wp is voorzien van 3 meter bipolaire verbindingskabel met in het centrum een Junction Box. Deze box zit in een extern omhulsel om hem te beschermen tegen de meest ongunstige weersomstandigheden.

Technische gegevens NDS Solarflex EVO 165 Wp (SFE165WP)

 • Aantal cellen: 44
 • Nominale spanning: 12 V
 • Max. vermogen: 165 Wp (± 3%)
 • Open circuit spanning: 28,0 V
 • Short circuit stroom: 6,75 A
 • Spanning bij max. vermogen: 23,70 V
 • Stroom bij max. vermogen: 6,33 A
 • Afmetingen (l x b x h): 1280 x 680 x 3 mm
 • Gewicht: 2,2 kg

Leveringsomvang

 • Zonnepaneel 165W
 • 3 meter kabel 

Montage door Ikwilum.nl

U kunt bij ons ervoor kiezen om het product zelf te monteren of door ons in onze werkplaats. Als wij de montage voor u mogen verrichten neem dan telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak, maar ook niet onbelangrijk montage kosten. Aan de hand van een aantal vragen die wij u stellen kunnen wij u aangeven wat de montage kosten zullen worden. Uiteraard mag u ook per email contact op nemen, langs komen bij ons filiaal in Zwijndrecht voor een echt persoonlijk advies is natuurlijk ook geen enkel probleem.

Meer weten over Ikwilum’s montages? Klik dan op onderstaande link om meer te weten te komen over zonnepaneel montage, en zie welke producten wij nog meer monteren.

www.ikwilum.nl/montage

Schrijf een waardering
Je oordeelt over:NDS SOLARFLEX EVO 165W Flex Zonnepaneel SFE165WP
Jouw score

Webwinkel-keur


Mogen wij ons even voorstellen?

zonnepaneel-home-page